Bruborg bakeri (Famille) og LFK samarbeider om å få solgt Familie brødet

Samarbeid om Familie brødet

Ønsker å støtte lokalt næringsliv

I går kveld var spillere, foresatte, trenere og oppmenn til LFK G16 og G19 samlet for å prøvesmake og stemme frem hvilket brød som skal representere Familie brødet.

Et nytt og spennende og forhåpentlig bærekraftig sammarbeid mellom lokale aktører i Innherred. Famille er allerede en stor aktør når det kommer til å fremme lokale matvarer.

Brødet skal nå i en prøveperiode bli produsert og solgt til spillere, deres familie og utvalgte venner. Går denne prøveperioden som håpet, vil det begynne full produksjon i august.

LFK ska samarbeide med Bruborg bakeri og Famille om å produsere og selge Familie brødet.

Informasjon

Brødet som selges vil være av høy kvalitet. Det vil ikke inneholde tilsatt sukker, melk eller fett. Det vil også være langtidshevet og det er beregnet at det vil bli brukt ca en pakke gjær på 100 brød. I prøveperioden vil brødene bli solgt i pakker på 3 og vil bli levert ukentlig. Det ferdige produktet og administrering av det vil bli bestemt etter prøveperioden.

Er du interessert?

Om du er interessert så anbefaler vi at du melder din interesse til klubben på en av våre kanaler i sosiale medier. Informasjon om hvordan man binder abonnement o.l. vil bli presentert på et senere tidspunkt.

Dette er upløyd mark og det finnes ingen lignende tilbud på markedet i dag. Vi håper på positive tilbakemeldinger.