Sander Sundnes har forlenget sin avtale med LFK!

Sander forlenger med Levanger

Sander Sundes har skrevet under på en avtale som strekker seg ut sesongen 2022.

Den unge Levangsbyggen har vært en veldig sentral brikke i årets Levangerlag og har imponert som sidestopper i årets trebackslinje.

Sander, som har spilt sine barneår i Sverre, har stort sett bekledd ulike midtbane posisjoner selv om det lenge er blitt antydet at han kan bli en god midtstopper.

Etter å ha spilt en del defensiv midtbane i vinter, ble han tidlig i vår flyttet ned til sidestopper. Der har han gjort sakene sine med bravur.

Per Verner og Jo Sondre, har hele tiden vært tydelig på at de ønsker å ha Sander med videre. Kontraktsforhandlingene ble derfor startet tidlig i høst. Nå som alt er i boks kan vi glede oss over flere år med Sander i den hvite LFK-drakta.

Vi er strålende fornøyd med å ha deg med videre på lager, Sander!