STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Sanel Bojadzic og spillende assistenttrener Jo Sondre Aas, etter at førstnevnte har signert en ny toårskontrakt med LFK.

Sanel Bojadzic er klar for to nye år

«Sanel er en spiller vi har brukt mye tid på i forhandlingene. Vi har nå endelig kommet til en løsning som knytter han til LFK de neste to årene.»

Ordene tilhører sportslig leder Raymond Brønn, som har ledet forhandlingene med spissen.

«Sanel kom til LFK før forrige sesong etter et skadeopphold, og har i løpet av 2022 trent seg gradvis opp til å bli en viktig bidragsyter for oss. Spesielt så vi at formkurven og prestasjoner utover høsten pekte i veldig riktig retning.

Per Verner og Jo har vært veldig tydelige på at Sanel er sterkt ønsket videre hos oss. Derfor er vi veldig fornøyde med at vi endelig har landet en avtale med Sanel.»

Slik beskrives prosessen som har ført til at Sanel Bojadzic nå har bestemt seg for å forlenge sitt opphold i LFK med to sesonger.

Rogalendingen var en av høstens virkelige formspillere i LFK. På de syv siste seriekampene noterte han seg for seks scoringer, blant annet et hattrick mot Frigg.

Nå trekker han frem trenerteamet og trivselen på Levanger som noen av de viktigste faktorene til at han forlenger.

«Jeg trives godt på Levanger og synes det er en fin plass for utviklingen min. Jeg kjenner trenerteamet godt og mener vi har gode muligheter for å bygge videre på det vi presterte i fjor. Jeg håper på et bra år der vi kan ta nye steg sammen og utvikle oss videre.»

Totalt noterte han seg for 10 scoringer på 27 kamper i sin første LFK-sesong. Nå er rogalendingen klar for å jakte scoringer på Moan også de to kommende sesongene.

I bildeserien under kan man se noen av høydepunktene fra Sanel sin første sesong i LFK, blant annet bilder fra den herlige førstescoringen mot Hødd, da LFK vant 2-0 hjemme mot laget som skulle ende opp med å rykke opp til OBOS-ligaen.

FOTO UNDER: Kjell Heggelund

Siden er laget av Hattrem AS

false