Sander Saugestad har forlenget sin avtale med LFK.

Saugestad forlenger!

Den 20 år gamle playmakeren Sander Saugestad har forlenget sin avtale med Levanger FK.

Unggutten som kom fra Ranheim før fjorårets sesong er nå klar til å fortsette å kjempe om en plass i LFKs startellever.

Ødelagt presesong

Saugestad kom inn som et friskt pust i fjor viter, med sine kvikke føtter, gode teknikk og evne til å lese spiller var han en viktig spiller fra dag én. Årets pre sesong har dog støtt på utfordringer. Et brudd i ankelen har ført til at playmakeren har måtte operere og er per dags dato kun å se på krykker.

Heldigvis ser det ut til at operasjonen har gått etter planen og veien videre vil planlegges etter undersøkelse på fredag.

Karakter og klokt fotballhode

"Utrolig uheldig med skaden tidlig i pre sesongen, men Sander har karakter. Han har en vilje og seriøsitet som vil gjøre at han kommer tilbake på matta så raskt som mulig. Det er noe vi gleder oss veldig til."

Sier Per Verner før han fortsetter å beskrive Saugestads:

"Han er en fotballklok mann som vi er svært fornøyd med å ha med videre. Han tok fine steg i fjor og jeg vet at med sine gode ferdigheter og forståelse av spillet bli en viktig brikke også i året som kommer."

Ser frem til årets sesong

Sander som enda må vente litt på å få spille fotball igjen ser fremover og gleder seg til å kunne bidra ute på TOBB Arena. Når vi spør han om hva han forventer eller hvordan han ser for seg årets sesong, svarer han beskjedent:

"Jeg har et mål og en forventning om at jeg skal fortsette å utvikle meg som fotballspiller samtidig som jeg ønsker å bidra til å utvikle laget som en helhet. Jeg gleder meg veldig til årets sesong!"

Vi ser frem til at Sander leges fra skaden og igjen kan bidra ute på banen sammen med sine lagkamerater!