STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Sesongavslutning LFK G16

Sesongen 2022 ble avsluttet på beste måte med samling på Nesset Samfunnshus i går 28.11. Foreldregruppen stilte opp med rød løper og god mat i markering av vel gjennomført sesong. Det ble avholdt taler fra både spillere og trenere, og seansen ble kronet med en høyst konkurransepreget kahoot ad modum Sander Sandvik!

Sesongen 2022 kan oppsummeres på mange måter, hvor det sportslige ble kronet med suksess i Storsjøcupen. Like viktig var trolig cupdeltakelse i en hektisk helg på Hamar i høst, med fokus på det sosiale! Når vi legger til at vi har hatt 3 lag i serien, så er det et vitnesbyrd om høy sportslig aktivitet.

Likevel er det samholdet blant guttene og voksne som trekkes frem som en av de viktigste grunnpilarene for å lykkes på banen! God utvikling skjer best når vi er gode sammen! Dette skal fortsatt være viktig når vi går inn i en ny sesong.

Noen spillere går naturlig opp til G19, noen kommer opp fra G14, noen ressurspersoner får andre arbeidsoppgaver, nye kommer inn. Vi er likevel sikre på at vi har lagt et godt fundament for sesongen 2023. Levanger FK vil takke alle spillere som har vært med oss sesongen 2022, dere er forbilledlige ambassadører for klubben vår!

Spillere, trenere og lagledere på Levanger FK G16 vil takke dere som har fulgt oss i sesongen 2022, og ønsker dere en riktig god jul!


En spesiell takk til foreldre og foresatte som er med oss på alt vi steller i stand!


I tillegg rettes det en takk til bidragsytere som gjorde det mulig å delta på Stjernecup Innlandet 2022:

#Øra Byggteknikk AS

#Trøndelag Betongsprøyting AS

#Røstad Øvre

#Rema Røstad

#Rema Moan

#Rema Bobyn/Alti

#Epion AS

#Håvard Selnes Buss og Reiser

Siden er laget av Hattrem AS

false