Foto: Johan Arnt Nesgård

Gratis inngang i sesongens siste hjemmekamp

Levanger tar imot Kjelsås til dyst på TOBB Arena Levanger lørdag i det som blir sesongens siste hjemmekamp for LFK i PostNord-ligaen 2021.

Lagene har møttes ved tre anledninger tidligere og alle gangene har det endte med seier til LFK.
I 2012 vant LFK 0-1 borte og 3-2 hjemme. Sist kamp 28. juli i år ble det nok en gang borteseier 0-1, målskårer var Andreas Gundersen.

Dette blir en meget spennende kamp! Vinner vi de to resterende kampene i sesongen vil vi mye mulig sikre tredjeplassen i avdelingen.

KAMPFAKTA FRA NFF.

Gratis inngang

Det er gratis å komme på siste hjemmekamp og vi oppfordrer til å ta turen til TOBB Arena Levanger og støtte opp om våre menn.
Ta med deg familien, venner og bekjente på kamp.
Velkommen!

Vegard Volls siste hjemmekamp

I tillegg blir dette en spesiell kamp siden klubblegende Vegard Voll spiller sin siste hjemmekamp i LFK-trøya på lørdag, samt at han i forrige serierunde rundet 350 kamper. Det blir en markering av dette i forbindelse med kampen på lørdag.
Etter siste kamp borte mot Nardo 14. november legger Voll skoene på hylla, i alle fall på dette nivået.

Vår sponsor Induform AS har tatt initiativ til en kronerulling/Spleis ifm. med Vegards siste hjemmekamp, 350 kamper for klubben og at han etter sesongen legger opp.
LES MER OM DET I EGEN SAK HER.
Spleis: https://spleis.no/hivdåkkmed

Om du ikke får sett kampen på stadion kan du se kampen direkte på t-a.no fra kl. 13:00.