Sindre Sakshaug, her fra trening i juni. Foto: LFK Media

Sindre Sakshaug forlater LFK – To nye spillere inn

Tirsdag kveld, på overgangsmarkedets siste dag, ble det klart at Sindre Sakshaug (22) forlater Levanger FK og går til Steinkjer FK.
Sindre kom fra SFK høsten 2018 og rakk 1,5 sesong før han nå vender hjem til moderbyen.
Sportslig leder i LFK Sigurd Eggen, hadde dette å melde om overgangen fra Moan tirsdag kveld.

- Det er synd å miste Sindre, men han ønsket seg sterkt til Steinkjer.

Henter forsterkninger fra FFK og Kristiansund.

Det har helt klart vært flere ting å henge fingrene i på klubbhuset på Moan i dag. En gledelig nyhet er at LFK har hentet midtbanespilleren John Philippe Koko (21) på lån fra Fredrikstad FK.
Hva denne spilleren kan tilføre laget gjenstår nå å se.

- J. P. Koko er anvendelig og fotrapp. Vil primært kjempe om plass på midtbanen, sier sportslig leder Sigurd Eggen.

John Philippe Koko i aksjon for FFK.

Midtstopper fra Kristiansund

Eggen kan også helt på tampen av overgangsvinduet melde om at LFK har hentet 19-årige Marius Olsen fra Kristiansund.
Olsen var på prøvespill hos LFK i forrige uke, nå har han meldt overgang og signert kontrakt med klubben ut året.

Tross tapet av Sindre er dette to gode nyheter denne tirsdagen.