STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Sommerhilsen fra klubben

Vårsesongen har vært en stor suksess både på og utenfor banen. Herrelagets tabelltopp, dominerende spill og fantastiske innstilling til oppgaven, kamp etter kamp, har fylt oss med stolthet. Resultatet er 11 strake seiere og en eventyrlig målforskjell på 27 – 3. Resultatene kommer ikke av seg selv – de er ikke tilfeldige. De er alltid et resultat av hardt arbeid og en positiv mental innstilling.

Action Now er klubbens andre seierprosjekt, med en kreativ og hardtarbeidende prosjektgruppe, et sterkt samarbeid med Bodø-Glimt, og en posisjon for bærekraft i Trøndelag og som et fyrtårn i Levanger. Frivillighet er fortsatt klubbens viktigste ressurs. Det er fantastisk at så mange bruker sin dyrebare fritid på frivillig arbeid i klubben. Men vi trenger flere frivillige til å bidra, med en aktiv livsstil, sosialt fellesskap og kunnskap som motivasjon.

I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om:

• Action Now er LFKs verdikompass

• Styredokument for samarbeid og konflikthåndtering

• LFK bygger organisasjon mot OBOS

• Klubbforum på Levanger vgs 29. august kl. 1800

• Frivillighet er klubbens viktigste ressurs

• God sommer og kos dere på sommerens vakreste eventyr!

Action Now får og fortjener mye plass i LFK. Prosjektgruppen bestående av Gunnar Løvaas, Bjørn Pedersen, Håvard Lorentzen, Christian Wee og Sander Sandvik, har etter idé og samhandling med Bodø Glimt, utviklet klubbens "kinderegg"; LFKs samfunnsoppdrag, kompetanse for klubbdrift og økonomisk bærekraft. Når prosjektgruppen nå har lagt grunnlaget, er det opp til klubben å sørge for at Action Now blir en del av vår daglige drift, på fotballbanen, i garderoben, i klubbhuset og i klubbens bidrag i lokalsamfunnet.

Klubbforumet er den naturlige arenaen for opplæring og inspirasjon i tiden fremover. Sammen skal vi sørge for at Action Now blir klubbens merkevare og verdikompass, enten det er skolebesøk, gratis fotballskoler, besøk på sykehusets barneavdeling, Action Week (uke 38), der "Vi-bryr-oss-kampen" mot Stj. Blink lørdag 23. september blir en verdig avslutning. Styret er innstilt på et bredt klubbsamarbeid i hele Trøndelag og kanskje føler du at Action Now samsvarer med dine verdier og har lyst til å bidra.

Fotball er samspill på banen på høyt nivå, der avstanden mellom godt samarbeid og konflikter er kort. Slik er også samspillet utenfor banen, der konflikter er normale, forutsigbare og sunne, men det krever at de løses raskt. Dette er den røde tråden i LFKs styringsdokument "Samarbeid og konflikthåndtering" som anbefales for både spillere, ledere, støtteapparat og de frivillige som vi er så avhengige av.

Selv om herrelaget tar én kamp av gangen, uten fokus på OBOS, må styret forholde seg til det faktum at det kan bli OBOS-spill neste sesong. Vi må også spille på OBOS-nivå, både sportslig, organisatorisk og økonomisk. Og disse forberedelsene må gjøres nå. Fornyelse av sportslig utvalg og en revisjon av sportsplanen med valg av målrettede tiltak er et nødvendig grep, samtidig som at inntektene må dobles for neste sesong og organisasjonen må styrkes med ansatte og flere frivillige om vi skal lykkes på en bærekraftig måte – der klubbsamarbeid med naboklubbene vurderes som nødvendig. Påtroppende daglig leder vil bli presentert på klubbforumet i august.

Frivillighet er LFKs viktigste ressurs, både innen topp- og breddeaktiviteten. Klubben har vokst, men antall frivillige har ikke økt tilsvarende. Styret har vurdert dette som risikabelt, men ikke dramatisk foreløpig – likevel vil vi med klubbforumet i august starte rekrutteringen av frivillige mot OBOS for å være i forkant. Jo flere som bidrar, desto mindre blir belastningen på hvert enkelt medlem – og det er bærekraft over tid. Vi må også huske hverandre på at frivillig arbeid er gøy, sosialt, lærerikt og gir en god følelse av fellesskap.

Sånn apropos klubbforum. Det første klubbforumet ble arrangert 13. juni på Levanger vgs med 45 deltakere på vårens varmeste tirsdag. Tilbakemeldingene og nytteverdien er så gode at dette skal vi fortsette med. Fire ganger i året inviterer vi medlemmene til å delta og gi innspill til hvordan klubben skal drives. Tirsdag 29. august inviterer vi igjen til nytt klubbforum, samme tid og sted, der temaet er Action Now, LFK-frivillighet og klubbens sportslige tiltak mot OBOS. Og du er hjertelig velkommen.

Sommeren er ferietid og tid for minnerike fotballturneringer. Nå står Storsjøcupen, Norway Cup og Dana Cup står for tur for våre juniorlag og deres engasjerte fotballfamilier. Turneringene er en fin arena for familiefellesskap og klubbens samhold, nye bekjentskaper og vennskap. Styret ønsker alle fotballfamilier og lagene våre minnerike fotballdager og lykke til med kampene, samtidig som vi minner om at LFK-drakten forplikter både på og utenfor banen.

Styret takker spillere, trenere, støtteapparat og frivillige for innsatsen i vårsemesteret. Godt jobbet! Vi ser frem til å se dere igjen med godt kamphumør og positive bidrag i høstsemesteret. Ønsker dere alle en GOD SOMMER! 😊

Entusiastisk hilsen fra styret i Levanger Fotballklubb!

Svein Myhr (Leder)

Knut Erik Norøy (Nestleder)

Raymond Brønn (Sportslig leder)

Anders Eggen (Marked)

Karianne Westerdahl Skreden (Arrangement)

Geir Øyen (Økonomi)

Lisa Jensen (Administrasjon)

Siden er laget av Hattrem AS

false