Sparebank 1 SMN og LFK forlenger 25 års samarbeid!

LFK Media 5. fabruar 2021

Terje Wist viser og forklarer klubbens regnskapstall for 2020. Foto: LFK Media

Styreleder i Levanger FK Egil Larsen og banksjef i Sparebank 1 SMN Olav Salater kunne under fredagens pressekonferanse presenterte en viktig og god samarbeidsavtale for 2021. Det er også svært gledelig å få frem at deler av avtalen er øremerket rekruttsatsningen i klubben.

Sparebank 1 SMN har vært med og støttet Levanger FK helt fra klubben for første gang så dagens lys i 1996 og vil fortsette med det.
Man kan se tilbake på et tett og godt samarbeid i 25 år og nå ser klubben fremover til det det videre samarbeidet med banken, som er en av Hovedpartnerne.

Under samme seanse presenterte Terje Wist klubbens regnskapet for 2020 som viser et overskudd på 640.000.
At økonomien nå peker i riktig retning gjør at klubbens A-lag slipper poengtrekk foran årets sesong.

Se Wist sin presentasjon av regnskapet fra 2020 under: