Spilleplanen for 2021-sesongen er klar

Det blir seriestart, 10. april i PostNord-ligaen, og LFK møter Odd 2 borte på Skagerak Arena i første runde. Første hjemmekamp blir mot Rosenborg 2 i andre runde.

Spilleplanen for PostNord-ligaen avd. 2 og LFK i 2021 kan du se HER.

Onsdag kl 12:00 kom presentasjonen av spilleplanen for Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien og PostNord-ligaen. LFK som er i avdeling 2 i 2021 forventer altså full serie og 26 kamper i årets sesong. Nå er det avklart at Levanger FK skal til Skien og spille mot Odds andrelag i første runde, mens første hjemmekamp blir et trønderoppgjør mot Rosenborg 2 på TOBB Arena Levanger i andre runde. LFK avslutter årets sesong hjemme mot Sotra siste helgen i oktober.

Endelig dato og klokkeslett for kampene kommer.