Skjermdump fra trekningen på direktesport.no.

Spilleplanen for PostNord-ligaen 2020 er klar

Trekning av spilleplan
Mandag kl 14 var det trekning av spilleplan for PostNord-ligaens to avdelinger. Den ble gjennomført av Rune Pedersen (Seksjonsleder kamp/arrangement, Norges Fotballforbund) og Kari Lindevik (Styreleder i Divisjonsforeningen) med Knut Befring fra Oppland Arbeiderblad som programleder.

Trønderderby i første runde
Levanger FK møter RBK2 i første serierunde enten 11. eller 12. juli, en aldri så liten godbit der altså. Mye trolig vil denne kampen gå 12. juli da RBKs A-lag spiller kamp 11. juli. Endelige kampdag-datoer kommer mest sannsynlig i løpet av uka.

- Det var fint å endelig se kampoppsettet for 2. divisjon. Litt synd er det at det blir flere bortekamper enn hjemmekamper, 7 borte og 6 hjemme, men slik er det med trekninger. Nå ser vi frem til å komme i gang, sier sportslig leder Sigurd Eggen.

Spilleplan for PostNord-ligaen avd. 2 – 2020

Trekningen kan du se HER på Direktesports facebookside.

Mer Informasjon om en eventuell avvikling av NM har ikke kommet enda.