Stor stas da trenere og spillere besøkte Staupshaugen verksted fredag

Fredag 14. august var Per Verner, Jo Sondre, Simen og Håvard på besøk på Staupshaugen verksted. Her fikk de møte en fantastisk blid og fornøyd gjeng som har lengtet etter mer sosial aktivitet siden Coronaen kom.

Mottakelsen var upåklagelig! LFK-sangen «I rødt og hvitt» ble spilt over høyttaleranlegget og de hadde pyntet med flagg og flotte selvlagde plakater med LFK-logoen og #enbyettlagettlevanger på. Våre menn delte ut goodiebags med t-skjorter og ball i, og is og smoothie til alle.

Etterpå ble det straffekonkurranse, langpasninger og flere gode samtaler. Happeningen var veldig stas for oss og virket å være stor stas for de flotte folkene på Staupshaugen verksted også. Den perfekte oppladinga til søndagens bortekamp mot Egersund! Vi satser på gjentakelse/«omkamp».

Besøket var et initiativ fra klubben i samarbeid med SpareBank 1 SMN for å skape positiv aktivitet i Levanger.