Foto: Gausemel @hordalandsfotball

Borteseier mot Sotra i meget spennende oppgjør

Det ble et umåtelig spennende oppgjør borte mot Sotra søndag ettermiddag.

I motsetning til hjemmekampen mot Notodden klarte Levanger å sette sjansene fra start og ledet hele 0-3 allerede etter 19 spilte minutter.
Aas skåret i kampen første minutt mens Gundersen kunne notere seg for to skåringer i det 14. og 19. minutt. Det var rett og slett overkjøring og en sjokkstart på
kampen. Men i svakere perioder greide Levanger å slippe inn tre mål, og i det 79. minutt stod det plutselig 3-3. Sotra hadde mesterlig greid å utligne. Kanskje skulle dette gå hele veien for dem. De 12-13 neste minuttene ble mildt sagt neglebitende. Levanger klarte å mobilisere og ett minutt på overtid var det debutant Kjartan Ulstad som greide å sette ballen bak Sotras keeper til enorm jubel fra LFK-spillerne og LFK-benken. Levanger trakk til slutt det lengste strået og karret heldig vis til seg alle tre poengene. Det hadde nok føltes enormt surt å gi bort poeng i denne kampen, men det gikk til slutt med nød og neppe. Levanger slapp med skrekken.

Nå ser vi frem til onsdagens kamp hjemme mot Nardo kl 20:00 på TOBB Arena Levanger!

SE HØYDEPUNKTER/HELE KAMPEN OG KAMPSTATS HER

SE NFFs REFERAT FRA KAMPEN HER

LFKs Twittertråd fra kampen:
www.twitter.com/lfkweb

Se bildekarusell fra kampen under:
Foto: Gausemel @hordalandsfotball