LEVANGERPATRIOTENSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Sterkt bortepoeng i AskerHjemmelaget tok ledelsen to ganger, men LFK klarte å komme tilbake begge gangene og sikret seg ett poeng på Føyka.

Vi fikk en trå start på kampen da Sivert Strangstad utnyttet en klarering som falt ned på 20 meter etter 8 minutter. Med et flott volleyskudd ned til høyre for Elias tok hjemmelaget ledelsen. Det første kvarteret var hjemmelaget førende, men gradvis greide vi å løfte oss høyere opp i banen og fikk bedre kontroll på ballen.

Hjemmelaget hadde de største farlighetene, men i det 38. spilleminutt tar vi dem i ubalanse. En lang tå fra Sander Saugestad sørger for å vippe Sander Lille-Løvø alene med Asker-keeper Thomas Lia. Lille-Løvø var iskald alene med keeper og lobbet den vakkert inn til utligning.

Hjemmelaget lå imidlertid ikke på latsiden og bare tre minutter etterpå var Fitim Kastrati på ferde og fikk skutt, via vår kaptein Simen Olafsen slik at ballen endret retning, inn i det venstre hjørnet.

2-1 til pause, og andre omgangen åpnet med et spill som bølget litt frem og tilbake. Med 20 minutter igjen på klokka fikk Simen Hagbø to forsøk fra hjørneflagget. Det andre traff klokkerent inn i feltet og etter en heading i treverket spratt ballen til Sander Munkeby Sundnes, som fikk tuppet inn 2-2.

Asker angrep etter utligningen og det åpnet seg kontringsrom andre veien. Kvarteret før slutt kom Matteo Vallotto seg flott fri på venstre og ble felt i straffefeltet. Dessverre for oss ble straffesparket reddet av Thomas Lia, og fortsatt 2-2. Hjemmelaget testet Elias Hadaya mot slutten av kampen, men sisteskansen var solid og sørget for at vi tar med oss ett poeng hjem fra Asker i dag.

En sterk laginnsats og et sterkt bortepoeng sørger for at vi holder den gode formen vår, med 5 kamper uten tap i seriespillet.

Følgende spilte for Levanger i dag:

Elias Hadaya – Mathusan Sandrakumar, SanderMunkeby Sundnes, Simen Olafsen, Marius Olsen, Simen Hagbø – John Phillipe Koko, Sander Saugestad (Joakim Stormo Halsen 65`), Adrian Olsen Teigen – Andreas Hegdahl Gundersen (Matteo Vallotto 46`), Sander Lille-Løvø (Børge Nonstad 90`)

Med abonnement i T-A kan du se kampen i opptak her:
https://www.t-a.no/sport/2020/07/07/DIREKTE-Asker-LFK-22241880.ece

Tabell:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=1695698

Kampfakta:
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7598504

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS