Foto: Kjell Heggelund

Storseier hjemme mot Øygarden

Øygarden, som rykket ned fra OBOS-ligaen etter fjorårssesongen gikk på en skikkelig smell mot Levanger søndag ettermiddag.

LFK hadde fullt fokus fra start idag. Det var tydelig at laget var bestemt på å vise fram en helt annen side av seg selv enn det de leverte på torsdag mot RBK2.
Gutta gikk ut i 100 og fikk scoring med en gang. Øygarden hang godt med i 1. omgang, men måtte likevel gå til pause med hele 4 baklengsmål!

I 2. omg fortsetter målshowet og LFK gir seg ikke før det ender 8-0!  Kollektivet fungerte bra idag og vi har hele 6 forskjellige målscorere; Aas 11', Ulstad 15', Gunnes 21', Rimestad (selvmål) 43', M. Olsen 49', Gundersen 54' 63' og Rosenlund 74'.
En lokal jury kåret 'hele LFK-laget' til dagen LFK-spiller. Det sier vel litt om at mye fungerte godt hos mange.

Per Verner kunne meddele følgende på spørsmålet om hvordan det er mulig å reise kjerringa såpass etter torsdagens nedtur mot RBK2:

Sånne dager som som vi hadde mot RBK2 vil alltids komme.
Fotballen er nå sånn at noen dager er helsvart og noen ganger er vi helt der oppe.
Jeg synes det er sterkt at vi klarer å nullstille etter torsdagen og gjøre en såpass god kamp allerede på søndag.
Det sier noe om styrken i spillergruppen vår.
I går var vi jo uhorvelig effektive og dyktig samtidig som det er noen ting som er mer eller mindre tilfeldig.
Kampen viser også at vi har et godt defensivt fundament. Resultatet (8-0) er fortjent gjennom en god prestasjon.
Det er mange fortjener en klapp på skuldra.
Kommentatoren oppsummerte vel kampen ganske godt synes jeg : "En voldsom kollektivt prestasjon".

Se kampfakta fra NFF:

Høydepunkter fra kampen: