STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Støtt 'Vi bryr oss'-kampen!

"Vi bryr oss"-kampen mellom Levanger FK og Stjørdals-Blink 23. sept 15:00

Dette blir en utrolig spennende kamp for begge lag, selv om lagene kjemper i hver sin ende av tabellen, blir dette garantert en thriller!!

Men, fotball handler ikke bare om sport. Det er også et speil av samhold, fellesskap og den positive innflytelsen en klubb kan ha i sitt lokalsamfunn. Når Levanger FK møter Stjørdals-Blink i et brennhett lokaloppgjør, ønsker vi å fremheve noe som overgår det som foregår ute på matta.

For dette spesielle oppgjøret, lanserer vi "Vi bryr oss"-initiativet. Vi oppfordrer privatpersoner og bedrifter til å støtte denne saken. Hver deltaker velger en fast sum de ønsker å donere basert på en forventet publikumstelling på 1000 tilskuere. Dette betyr at den valgte summen blir multiplisert med 1000 for å beregne den totale donasjonen.

For å gi en idé om hvordan dette vil fungere:

  • Velg 0,50 kr: Donasjon blir 500 kr (0,50 kr x 1000 tilskuere)
  • Velg 50 kr: Donasjon blir 50 000 kr (50 kr x 1000 tilskuere)

Dette systemet gir forutsigbarhet i donasjonene, uavhengig av vær eller andre uforutsette forhold.

Alle midler samlet inn går direkte til Levanger FK. Ditt bidrag styrker vår klubb og sikrer vår vekst både sportslig og som en aktiv deltaker i Levanger-samfunnet. Vår klubb er dedikert til prosjekter som støtter fellesskap, inkludering, kultur, helse og generell livskvalitet i lokalsamfunnet.

Samtidig som vi satser sterkt på vårt flaggskip, A-lag herrer, er vi lidenskapelig opptatt av å gi våre unge talenter et kvalitetstilbud. Vi er også dedikerte til å skape en inkluderende atmosfære hvor de som ønsker kan spille fotball i junioralder med sine jevnaldrende.

Bli en del av "Vi bryr oss"-kampen. La oss sammen vise at fotball, fellesskap og samfunnsansvar går hånd i hånd!


Her kan du gi ditt bidrag:

GI DITT BIDRAG TIL LFKS VI BRYR OSS-KAMP

Giverlisten

Siden er laget av Hattrem AS

false