STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Suksessduoen er med videre!

Gjennom tre år under Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas sin ledelse har Levanger FK sitt førstelag endt på åttende-, fjerde- og tredjeplass. Nå har duoen knyttet seg til klubben som henholdsvis hovedtrener og spillende assistenttrener på 1 + 1 årskontrakter.

«To av årets viktigste signeringer av flere årsaker. Lokal tilhørighet, kontinuitet og kvalitet er de viktigste årsakene til at vi ønsket begge med oss videre. Vi ønsker at Per Verner og Jo Sondre skal fortsette å utvikle laget, slik at vi etter hvert skal være konkurransedyktige nok for opprykk til OBOS-ligaen. I tillegg er de to knakende kjekke karer som det er givende å jobbe med.»

Ordene tilhører sportslig leder og styremedlem Raymond Brønn, som er svært fornøyd med at klubben har kommet til enighet med suksesstrenerne.

Jo Sondre Aas sier følgende om sin avgjørelse om å forlenge med LFK:

«De siste tre årene har vært utfordrende og utviklende. Vi har kommet oss forbi spøkelset med økonomi, og nå håper jeg at vi kan se fremover og virkelig se på hvordan vi kan utvikle fundamentet som vi har.

Grunnen til at jeg har signert en ny kontrakt handler om muligheten til å videreutvikle det vi har holdt på med i tre år, med tanke på klubben som helhet, spillestil og spillere. Lysten til å være med på å bli enda bedre gleder jeg meg til.

En annen ting som trigger er lysten til å sette sammen en gjeng som skal være med på å løfte oss videre. Det må også nevne at et videre samarbeid med Per Verner er en av årsakene til at jeg ønsker å være med videre.»

Hele klubben har som kjent vært gjennom en krevende høstsesong, med en økonomisk kniv på strupen, og hovedtreneren vektlegger støtten klubben fikk gjennom en krevende periode når han beskriver sine argumenter for å forlenge med LFK:

«Jeg støtter meg på det Jo sier. Hvordan vi har prestert under krevende forutsetninger gjennom et par år gir tro, og samtidig er man lysten på å se om vi greier å bygge en ny stein på fundamentet som er lagt. Ingenting blir fortere historie enn det som har vært, men det føles spennende å se om vi greier å bygge videre på stammen vi har og om man greier å ta nye steg selv.

Det føles som det er et uforløst potensiale i denne byen, og det bor en fotballkultur her som vi ønsker å bidra til å gjenopplive og knytte enda tettere til klubben. Gjennom høsten har vi merket hvor mange som faktisk bryr seg om klubben, og hvor mange som ønsker å bidra til at vi har en fotballklubb som tilhører toppfotballen. Det er utrolig godt å vite, at man har så mange i ryggen i det videre arbeidet.»

Vi er veldig glade over å ha med oss Per Verner og Jo Sondre videre, og håper på mange minneverdige øyeblikk også i fremtiden!

BILDESERIE: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS