Foto: LFK Media

Surt hjemmetap onsdag ettermiddag

Levanger tok imot Fram Larvik på en regntung TOBB Arena onsdag ettermiddag. Da kampen ble sparket i gang femten minutter senere enn planlagt bøttet det mildt sagt ned, etter hvert skulle det også bøtte inn mål, dessverre i favør bortelaget. Levanger fikk to kjappe mål imot i starten av andreomgang og i løpet av drøye 20 minutter stod det 0-4 på måltavla. Levanger tok seg sammen mot slutten av kampen og sluttresultatet ble 2-4.

Det ble en noe spesiell opplading til dagens kamp da Fram Larviks bagasje ikke ble med flyet til Trøndelag. En stund trodde man at draktene var kommet på plass, men det var ikke tilfelle. Dette førte til at kampen måtte utsettes i 15 minutter til kl. 16:15, Fram Larvik måtte spille kampen i LFKs bortedrakter og fire av spillerne måtte til og med ta turen til Intersport GIGANT på Moan for å kjøpe nye fotballstøvler. Klokken 16:15 ble kampen sparket i gang, LFK-spillerne med hjemmedrakt og motstanderen i mørkeblå bortedrakt med LFK-logoen på brystet. En litt spesiell opptakt kan man trygt si.

Førsteomgang bølget frem og tilbake hvor begge lagene forsøkte, men ingen lyktes spesielt godt. Det ble slått lange baller og det kunne også se ut til at forholdene med kraftig regnvær gjorde det krevende å få det til. Begge lagene hadde en brukbar mulighet hver. Etter 25 minutter ruser Frams kaptein fremover på LFKs banehalvdel og legger den til Musa Dubois på venstrekanten som prøver å bende den i lengste fra 15 meter, men den går like utenfor. I det 41. minutt får Sander Munkeby Sundnes en brukbar mulighet på corner, men headingen går rett i klypene til keeper. Gledelig å se Sundnes tilbake etter flere ukers skadeavbrekk. Ut over dette var det en ganske tam og sjansefattig omgang.

Andre omgang startet brutalt for Levanger da Fram Larvik fikk corner i det 49. minutt. Forsvaret får ikke ryddet bort ballen, som ender hos Frams Sebastian Pop som får ei tå på kula. Ballen går i mål bak vår sisteskanse og det står 0-1. Bare to minutter etterpå er de frempå igjen med ei effektiv kontring. Frams Nordengen spiller ballen nydelig gjennom til Shaft Brewer Jr. som setter den i mål til 0-2 ledelse for bortelaget. Det går dryge ti minutter til så sitter den igjen for Fram etter at de spiller seg fint gjennom, denne gang ved Sanel Bojadzic. Et flott angrep regissert av Einarson som spilte en god kamp. 0-3 på TOBB Aren nå. Tidvis glimter vi til med brukbare kombinasjoner, men vi sliter med å komme oss forbi motstanderens bakre firer. I det 72. minutt sitter den nok en gang for Fram ved sammen mann, som vrir seg forbi Marius Olsen og setter den mellom beina på Larsen Berg. 0-4. Nå ser det rimelig tungt ut å være Levanger-spiller, men de tar seg noe sammen mot slutten og klarer de å skape mer. Såpass mye skaper de at Arne Gunnes reduserer til 1-4 bare minuttet etter. De siste ti minuttene har vi noen sjanser med blant andre Madhu. I det 85. minutt får vi flere friske bein på banen ved Voll og Vladic når Teigen og Sundnes går ut. De bidrar fort til noen sjanser og på overtid scorer Vladic et flott mål og reduserer til 2-4. Like etter får Voll også en stor sjanse på hodet, men keeper redder. Det blir tap 2-4 i en litt underlig kamp på en regntung TOBB Arena i dag. Vil ville, men ikke nok og fikk det dermed ikke til. Nå ser vi frem mot søndagens bortekamp mot serieleder Egersund og neste hjemmekamp fredag 28. august hjemme mot RBK2 på TOBB Arena.

Se kampfakta fra NFF.

Se Twittertråd her.

Hør hva en tydelig skuffet Madhu hadde å si til LFK Media etter kampslutt.

Se highlights fra kampen under.

Foto Bildegalleri: Øyvind Evenstad