Foto: Kjell Heggelund

Surt hjemmetap mot Skeid

Det var to kampklare lag med fullt fokus på å ta tre poeng som møttes til oppgjør på TOBB Arena onsdag ettermiddag. Skeidskåring på overtid avgjorde kampen.

LFK tok imot Skeid hjemme på Moan i dag, til en fartsfylt rysare der begge lag hadde mange sjanser. Skeid med en tidlig ledelse i 1. omgang ved Johnny Buduson etter 10 minutt, men LFK kom mer og mer inn i kampen. Etter 35 min får LFK straffe etter at et innlegg spretter noe uheldig i hånda på en forsvarsspiller til Skeid. Handsregelen er det klink umulig å bli klok på, men Gunnes setter den i alle fall sikkert ned til høyre og det står 1-1. LFK tok mer over kampen etter straffeutligningen og kunne scoret flere mål, men begge lag måtte derfor gå til pause med uavgjort.

2. omgang fortsatte i samme spor der LFK kjørte på, mens Skeid hadde bestemt seg for å ligge lavt og kontre. Det fungerte, for begge lag hadde store muligheter for å score i denne omgangen også. Størst sjanse hadde nok Skeid da de klarte å bomme på åpent mål etter halvspilt 2. omgang. Kampen bølget fram og tilbake og Zoulakis var nærme på til å sende hjemmelaget i ledelsen. Gunnes fikk også muligheten helt før klokka pekte mot overtid, men avslutningen gikk til side for mål.
Kampen gikk dermed mot uavgjort, men etter at LFK ikke klarte å klarere skikkelig i egen boks etter et innlegg, lot ikke Skeid seg be to ganger.
Innbytter hos Skeid Dreni Ademaj fikk ballen på 7 meter og klinket ballen på hel volley, fra skrått hold på høyresiden, og ned i venstre hjørne. Skeid tok dessverre med seg alle poengene! Bittert og muligens ufortjent sett fra vår side. Alt i alt en underholdende kamp med to gode lag som ville spille fotball!

LFK – Skeid 1-2 (1-1)
21.07.2021 16:00
Post Nord-ligaen avd. 2
TOBB Arena Levanger

Kampfakta NFF:

Se Twittertråd fra kampen HER

NM i fotball er endelig tilbake

Førstkommende lørdag 24.7 kl 13:00 er det klart for første runde i cupen og første NM-kamp på over 2 år, når Levanger gjester  på bortebane.
Sist cup-kamp Levanger spilte var 3. runde hjemme mot Kristiansund 19. juni 2019. Den kampen endte med tap 1-3 og intet videre avansement.

Neste PostNord-liga-kamp er borte mot Kjelsås 28.7.

Se bildegalleri under
Foto: Kjell Heggelund