STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Takk, Adrian og Simen!

To av bærebjelkene i det som har vært et fremgangsrikt LFK-mannskap har valgt å søke lykken på høyere nivå, etter å ha bidratt sterkt til klubbens positive progresjon helt siden nedrykket i 2018.

FRA LFK 2 TIL KLUBBKAPTEIN

Adrian Olsen Teigen flyttet til Levanger sommeren i nedrykksåret, og fikk tre kamper i OBOS-ligaen i løpet av den høsten. Siden ble han en sentral del av laget som har stabilisert seg som et solid 2. divisjonsmannskap, og sesongen 2022 ble han også belønnet med rollen som klubbkaptein.

Midtbanespilleren fra Mo fungerte som en sentral spiller for klubbens 4. divisjonslag etter overgangen fra Mo IL. Det skulle etter hvert bli frustrerende for den da 19 år gamle Adrian, som hadde erfaring fra både 2. divisjon og 3. divisjon på hjemplassen.

Sommeren 2019 kom et vendepunkt, da skader og andre omstendigheter gjorde at han fikk muligheten fra start borte mot Brattvåg. Adrian gjorde en glimrende jobb på høyrekanten i Magnus Powell sitt 4-4-2-system, og LFK tok en sterk og viktig borteseier mot en sterk motstander.

Etter det så han seg aldri tilbake, og den sympatiske moværingen vokste seg større og større på midtbanen i det som etter hvert skulle bli et 3-5-2-system under Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas sin ledelse.

De siste par sesongene har han tatt virkelig store steg, og som 23-åring forlater han LFK som klubbkaptein.

MANNEN MED VENSTRESLEGGA

I den nevnte Brattvåg-kampen satt en da 20 år gammel venstreback på hjemmelaget sin innbytterbenk. I desember 2022 er det på sin plass å takke Simen Hagbø for sin fremragende innsats gjennom tre sesonger.

Moldenseren kom til LFK før 2020-sesongen, og levde store deler av sin LFK-tilværelse under en pandemi. Det gjorde at det kun ble 12 kamper i hans første sesong, mens han i sesong to fikk en full sesong, dog svært forsinket og komprimert.

Som nevnt kom han til Levanger etter å ha tilbragt én sesong i Brattvåg, og før det gikk han sin fotballutdanning i Molde sitt sterke akademi. I 2017 vant Simen G19-NM, med Leo Skiri Østigård og Erling Braut Haaland blant lagkameratene.

Allerede fra første sesong i LFK-drakt kom kvalitetene hans til syne. Han fikk tidlig vist frem sin kraftige venstrebørse, og gjennom tre sesonger under Per Verner og Jo Sondre sin ledelse har 1999-modellen hatt en stor progresjon.

Fra sin venstre vingback har han vært en konstant trussel for motstandere, og Simen har ved flere anledninger blitt trukket frem av motstanderens trenere som en spiller å se opp for.

TAKKER FOR SEG

Adrian ender sin LFK-karriere på kledelige 75 førstelagsopptredener og åtte scoringer. Simen lander også på et rundt tall, med 60 kamper og ni scoringer.

Nå fortsetter begge de to 23-åringene karrieren i OBOS-ligaen, hvor Raufoss er neste stoppested.

Adrian sier følgende om sin tid i Levanger:

«Det har vært 4,5 veldig fine år. LFK har vært en fin klubb å vær i, både på grunn av spællera, trenera, Stallions (også avd. Sør!) og alle som jobb frivillig med og rundt klubben. Så takk til alle sammen for å ha gidd meg venna for livet og ei såpass fin tid i Levanger!

Ønske også å takke Per Verner og Jo Sondre for tilliten eg har fått de siste tre sesongan (4 for Verner med LFK 2 i 2019), tross skada og sjukdom så har vi gjort det bra, og eg har utvikla meg som spæller, mye takket være den tilliten eg har fått.»

Simen uttrykker også stor takknemlighet overfor klubb og by på vei ut døra:

«Vemodig å si farvel til LFK og Levanger etter tre fine år. Har følt meg velkommen og ivaretatt fra første stund i en så fantastisk by og klubb.

Vil rette en stor takk til trenerteam og støtteapparat for tilliten og et fantastisk samarbeid. Takk til ei fantastisk spillergruppe som har bidratt til trivsel, utvikling og vennskap for livet.

Takk til veteranene og LFK Stallions for alt dere gjør for klubben og som store støttespillere for oss i spillergruppen. Uten dere ville jeg ikke vært den jeg er i dag, som både spiller og person.

Nå venter et nytt og spennende eventyr i Raufoss. Tusen takk! Ønsker dere alle lykke til videre. Dere vil bli savna. Håper vi ses igjen!»

LFK er stolte over nok en gang å kunne fungere som et springbrett for spillere som ønsker å ta steg og løfte seg videre oppover fotballstigen. Det er på sin plass å takke både Simen og Adrian for deres bidrag i LFK-trøya, og ønske dem lykke til videre på ferden.

Bildeserie: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa og Kjell Heggelund

Siden er laget av Hattrem AS

false