Takk til Levanger kommune!

Ordfører Anita Ravlo Sand, mottok på vegne av Levanger kommune et bilde av laget fra den spesielle 2020-sesongen, som takk for god hjelp og støtte i 2020.

Ravlo Sand takket for oppmerksomheten og lovet å finne en passende plass til bildet:

Så hyggelig, tusen takk! Dette setter vi stor pris på. Skal sørge for at bildet får henge en fin plass som vises.
Vi synes det er viktig å støtte opp om fotball-flaggskipet i kommunen og ser frem til gode samarbeid med Levanger Fotballklubb også i fremtiden.
Og så vil jeg ønske hele klubben masse lykke til i den kommende sesongen!
Styrermedlem i Levanger FK, Asmund Saure Hagen, fikk gleden av å overrekke klubbens takk til kommunen.