Tap borte mot Fløy-Flekkerøy

Det virket å være to heltente lag som sto på hver sin side idet dommeren blåste kampen i gang. Stillingskrig, høyt press og lite eget spill var nøkkelordene de første 10 minuttene. Utover første omgang tar Levanger mer over og kontrollerer spillet i større grad, slik som vi er blitt vant til å se Levanger. LFK spiller av hjemmelagets høye press og får utnyttet rommet foran våre sidestoppere. Det nærmeste vi kommer skåring i første omgang er når Joakim Stormo Halsen får spilt Sander Saugestad til avslutning rundt 16 meter. Uheldigvis for Levangsbyggen så varter hjemmelagets keeper opp med en god redning og får slått til hjørnespark.

Andre omgang starer som den første omgangen sluttet. Levanger styrer mye av spillet, mens hjemmelaget forsøker å krige seg til andreballer og overganger. Hjemmelaget får tidlige en skåring annullert for offside, men reprisen viser at dette var feil og at spilleren egentlig skulle ha blitt avblåst for hands. Hjemmelaget har også et skuddforsøk i stolpen før lagene er midtveis ut i andre omgang. Men LFK har også sine muligheter, to av dem regissert av en fotrappe Matteo Vallotto. Ved to anledninger får han slått innlegg mot bakerste stolpe, først til vingback-kollega Madhu og deretter til Sander Lille-Løvø. Madhus heading går i nettveggen, mens Lille-Løvøs går i bakhodet til en av hjemmelagets spillere. To store målsjanser, men ingen skåring. I tillegg dro Adrian Teigen seg inn og fikk avfyrt en godt langskudd fra hjørnet av 16m. Skuddet hadde retning mot lengste kryss, men igjen var hjemmelagets målmann fremme og avverget avslutningen på mesterlig vis.

På overtid skulle dog kampens eneste skåring komme. Hjemmelaget slår et langt frispark bak i LFKs straffeområde. Første duell vinnes av hjemmelaget, før Simen Olafsen klarerer ball nummer to. Klareringen er dog ikke bedre enn at hjemmelaget igjen får kriget ballen fremover. Ballen havner så på foten til hjemmelagets nummer 10. Hans første berøring fører ballen høyt over hodet hans, og når ingen LFKer går i duell med han så får han kastet seg rundt og brassesparker ballen i mål.

Fotballkamper handler om å skåre flere mål enn motstanderen og avgjøres ofte innenfor straffe områdene. I dag var hjemmelaget best innenfor straffeområdene og vant kampen 1-0.

Kampfakta:

Tabell: