Simen Hagbø i klassisk driv fremover på venstreflanken. Foto: Kjell Heggelund

Tap i årets siste hjemmekamp

Levanger FK tapte 1-2 hjemme mot Kjelsås da Vegard Voll spilte sin siste kamp foran hjemmepublikum. Voll som i sin kamp nr. 351 for LFK også fikk æren av å bære kapteinsbindet ble etter innmarsjen markert med bilde- og blomsteroverrekkelse, tale fra speaker, bluss, sang og banner fra LFK Stallions og stor applaus fra alle fremmøtte på TOBB Arena Levanger. Det som fulgte etterpå ble ikke like lystbetont.

Kjelsås fikk et tidlig mål etter bare 7 minutter ved Jacob Hanstad, etter en flott opprulling på deres høyreside. Det spilles 45 ut og Hanstad, som stå upresset, får en enkel jobb og kan bare bredsiden den i mål omtrent fra krittmerket på 9 meter.
Ikke lenge etter får de muligheten igjen på et frispark i meget god posisjon rett utenfor 16-meteren, men en glimrende redning av Larsen Berg avverger to baklengs.
Så kommer det flere store sjanser til utligning for vertene. Den første kommer etter 25 minutter på corner. Ballen ender opp med å sprette i kunstgresset ut til Sander Munkeby Sundnes som får muligheten upresset fra 8 meter, men han klarer ikke presse den under tverrliggeren.
Like etterpå er det Teigen som prøver seg med et kanonskudd fra 20 meter som går i tverrliggeren, ned på strek og ut. Enorm sjanse til å utligne der.
Så er det Gunnes sin tur på hodet, men blir presset og får ikke særlig godt treff. Ballen går høyt over.
Lagene ser ut til å gå til pause på stillingen 0-1 til bortelaget tross bedre spill og flere brukbare sjanser til LFK siste halvdel av omgangen. Men så får Kjelsås en en mulighet til på overtid og den utnytter de. Det starter med at Hagbø får en dårlig første-touch og gir fra seg ballen på egen banehalvdel til bortelagets nummer 21 Halvorsen, han chipper inn til nummer 25 Filip Gripsgård som er på full fart inn i boksen. Gripsgård når ballen like før vår sisteskanse og legger den i en høy bue over han og i mål. Det står 0-2 til bortelaget til pause.

i andre omgang får begge lagene flere gode sjanser, men det står 0-2 til Kjelsås helt til det er bare fire minutter igjen av ordinær tid.
Erik Olsen legger en knallhard og perfekt slått corner, og hvem andre enn Arne Gunnes er på post. Han stanger inn reduseringen til 1-2.
Tiden går og vi er inne i overtiden før det skjer noe igjen. Da er det Gunnes som får en enorm sjanse på et innlegg fra Madhu. Vår toppscorer står på 5 meter og skal bare plassere den i nettet med hodet, men klarer ikke å presse den under tverra. Slike sjanser har Gunnes ikke hatt til vane å la gå til spille denne sesongen, men denne gangen går det ikke. Dommeren blåser av kampen etter fem tilleggsminutter og kampen ender med tap 1-2 for Kjelsås.

Med dette resultatet ligger Levanger nå på 5. plass med 40p før den 26. og siste serierunden trilles i gang til helga.
Da venter Nardo på Nissekollen kunstgress, søndag kl. 13:00.

Se høydepunkter fra kampen lenger ned.

Kampfakta fra NFF

Levanger FK – Kjelsås 1-2 (0-2)
PostNord-ligaen Avd. 2
TOBB Arena Levanger