STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Kjell Heggelund

Tapte 3-4 hjemme mot Vard Haugesund søndag

Levanger tok imot Vard Haugesund på TOBB Arena Levanger søndag ettermiddag, i den 20. serierunden i PostNord-ligaen avd. 2. Med fire bakleng før pause så det meget tøft ut med tanke på poeng for hjemmelaget. Levanger skøyt fart fra startblokkene i andre omgang og klarte med tre mål bare nesten å fullføre snuoperasjonen. Et helhjertet forsøk, men veien tilbake ble for lang for hjemmelaget.

De første minuttene av kampen går det begge veier og lagene føler seg frem, men ganske raskt er det Vard Haugesund som får kampen inn i sitt spor. Etter 12 minutter er det Jo Stålesen som får en lett jobb med å sette ballen i mål bak vår sisteskanse. Han får servert ballen på 5 meter fra medspiller Robert Kling og kan upresset bredside kula i nota til ledelse 0-1. Så skal Vards kaptein Miljeteig få vist seg frem ved flere anledninger. Han trer ballen vakkert mot Erling Myklebust, som er på vei inn i bakrommet til Levanger-forsvaret. Ramzi bommer/feilberegner når han prøver å stoppe pasningen og den finner veien helt frem til Myklebust. Han vender bort både Idrissou og Sundnes før han tupper den i mål til 0-2 i det 32. min. Vard er i siget nå. Bare to minutter etter på er kaptein Miljeteigs frempå igjen, han får føre ballen upresset fremover på høyresiden og får god tid til å lade kanonen og fininnstille siktet. Fra i overkant av 20 meter druser han til og får drømmetreff. Ballen går knallhard og med en lei dupp, rett i krysset til 0-3.
Voll signaliserte kjenning i lår/lyske og måtte gå av banen, inn kom Sander Saugestad. I det 36. min Miljeteig sin andre for dagen når han blir servert og kan feie ballen i mål fra 2 meter til 0-4. Resultatet står seg til pause og Levanger ligger under med hele fire mål når de går i garderoben. Her var det ingen tvil om at Levanger måtte ta grep i pausen dersom de skal ha noen som helst sjanse til å utfordre Vard.

Levanger gjorde to bytter i pausen. Idrissou og Eikeng gikk ut til fordel for Marius Høstland og Tevje Torp. Laget virket å ta seg sammen og gjorde et tappert forsøk i andre omgang der Aas og Gunnes blåste liv i kampen igjen med hver sin tidlige skåring. Aas er på riktig sted tid rett tid på en corner fra Hagbø. Ballen ender til slutt  hos Aas som står på 3 meter og kan dytte ballen i mål til redusering 1-4. Fem minutter senere er det Gunnes som viser klasse når han henger vakkert i lufta og fra 7m styrer ballen i krysset med pannebrasken til redusering 2-4, via keeperhansken og stanga. Så skulle det gå nesten førti minutter til neste skåring når Aas setter sitt andre for dagen bare sekunder inn i overtiden, med en nydelig stupheading på et innlegg fra Liene Ness. Det står 3-4 på Moan. Med fire tilleggsminutter kunne spillere og publikum øyne et lite håp. Levanger-spillerne jaget og jaget i sluttspurten, men det ble ikke flere nettkjenninger i hjemmelaget favør. Vard Haugesund berget seieren med sin gode førsteomgang og kunne ta med seg alle tre poengene hjem.

Levanger ligger nå på 5. plass med 30 poeng, fjorten poeng bak serieleder Egersund.
Neste kamp spilles mot Odd 2 på Skagerak Arena førstkommende søndag 10. oktober kl 16:00.
Odd 2 ligger på plassen bak Levanger med 27 poeng, men har en mindre kamp spilt. Mandag kveld spiller de mot Skeid.

KAMPFAKTA FRA NFF

Fotogalleri: Kjell Heggelund

Siden er laget av Hattrem AS

false