Foto: Tommy Norum

To kamper på Tobb Arena Levanger søndag ettermiddag

Her følger to referater fra de to kampene som gikk søndag 21. mars 2021:

LFK 2 –Skogn/Aasguten g16

Søndag ble årets første treningskamp for LFK 2 G16 spilt mot Skogn/Aasguten sitt G16-lag. Begge lag var godt med fra start, og den første av 4 omganger, ble preget av mye innsats, mange balltap og til tider godt spill. LFK skiftet hele laget i 2. omgang, og fikk etter hvert 2 mål etter godt spill. I 3.og 4. omgang fikk vi se et LFK som tok mer og mer over, og fikk belønning med 4 flotte mål til. Godt forsvarsspill bidro til at laget ikke slapp inn mål. 22 gutter byttet på å spille gjennom kampen, og det bar selvfølgelig også samspillet litt preg av. Kampen endte 6-0, og vi er godt fornøyde med prestasjonen og resultatet.

Spillere:

Lars Heistad, Ole Skjetne, Emilian Petersen, Kasper Andersen, Abdul Hay Sadek Ahmad, Dagmawi Mulualem Tsehay, Leon Berre Stensen, Sinan Tural, Ernestas Cepauskas, Daniel Tørring, Preben Olsen, Emil Heggdal Leirset, ErlendLian, Petter Viken, Jakob Myhre Wibe, Amen Mengesha, Morteza Ziayi, Kristoffer Ottesen Rødøy, Erik Brustad, Leon Wang, Mohammed Ahmad

LFK 1 – Skogn G19

En litt bølgende start på kampen, som bar tydelig preg av at det var en stund siden de to lagene hadde spilt kamp. Etter hvert fikk vi mer kontroll på ballen, men Skogn-juniorene var ikke ufarlige på overganger i førsteomgang. LFK brente et straffespark før pause, og hadde enda et par veldig gode muligheter til å sette ballen i mål, men det var Skogn som skåret omgangens eneste mål og ledet 1-0 til pause.

Etter pause så ble det målrikt. Først snudde LFK-spillerne kampen fra 0-1 til 2-1 etter to mål i første halvdel av omgangen, før gjestene kom tilbake og snudde kampen på ny til ledelse 2-3. Like før slutt utlignet LFK slik at kampen endte 3-3. De siste minuttene var det to lag som begge gikk for seier, men uten å få full uttelling med de siste detaljene.

For Levanger spilte følgende spillere:
Kevin Bye, Teodor Mäntynen, Anis Hashani, Kristoffer Rømo Bakk, Lars Eriksen, Sondre Åsland, Jonas Høstland, Erik H. Støp, Sebastian H. Fuglstad, Ådne Børstad, Petter R Myhrås, Aleksander Ringstad, Sigurd Sorger Olsen, SanderKarlsen, Lukas Johannessen, Linus B. Flatås, Magnus Jenssen, Eirik Bjørshol

Vi ønsker å rette en stor takk til Skogn/Aasguten for at de stilte opp med 2 lag på søndag. Vi fikk to fine kamper i en tid hvor ungdommene venter på en avklaring. Det å ha et godt samarbeid for å gi en kamparena innad i kommunen i disse tidene er veldig verdifullt. Vi ønsker våre to motstandere søndag masse lykke til med sesongen videre, og ser ikke bort ifra at dette kan gjentas hvis restriksjoner opprettholdes over påske.