Foto: LFK Media

to treningskamper før serieåpningen

Før enkel serie sparkes i gang mot RBK2 søndag 12. juli skal A-laget spille to treningskamper, ingen av dem på hjemmebane.
I morgen Torsdag 25. juni kl. 19.00 møter vi Nardo på Nissekollen kunstgress i Trondheim og lørdag 4. juli kl 15.00 møter vi Brattvåg på Orkla Maskin Arena (nøytral bane) i Orkanger.
Det skulle forøvrig spilles treningskamper mot disse to motstanderne i mars og april, men de ble avlyst grunnet Corona.

Gode resultater mot de samme motstanderne i fjor

Levanger FK gikk seirende ut av begge oppgjørene mot Brattvåg i fjorårets serie med resultatene 1-2 borte i juni og 2-0 hjemme i august. Brattvåg skal i år spille i PostNord-ligaen avd. 1.
Mot Nardo der ble det uavgjort 1-1 på bortebane i mai og seier 2-0 hjemme i Levanger i september.