Foto: Rasmus Lie / Trønder-Avisa

Tre poeng etter sliteseier på Oslos tak

Vi har vunnet 8-0, 6-0, 4-3 og 3-2 denne sesongen. Borte mot Kjelsås kom endelig 1-0-seieren!

Kampen var ikke mer enn elleve minutter gammel da LFK tok ledelsen på Grefsen kunstgress. Marius Olsen brøt - slik han gjorde gjennom hele kampen - og spilte opp Arne Gunnes på midten. Vår toppscorer vendte seg opp og slo en lang pasning i bakrom mot spissmakker Andreas Gundersen. Med brystkassen tok han med seg ballen forbi sin oppasser - og banket inn sitt sjette mål for sesongen. Resten av omgangen gikk med til å forsvare eget lag, og de gangene LFK-laget forsøkte å kontre så de ut til å slite med å få fart på ballen på et tørt kunstgress. De siste fem minuttene før pause greide Kjelsås å skape noen farligheter, men lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

I andre omgang gikk det ikke mer enn fem minutter før dommer Herman Holthe pekte på straffemerket. Madhu Sandrakumar var litt på etterskudd i en duell inne i eget felt, kastet seg inn i en duell med Erik Rosland. Det kunne se ut til at vår kaptein traff både mann og ball, men dommer virket bestemt i sin avgjørelse om å peke på straffemerket, og protestene var ikke all verden. Etter et par minutter fikk Lars Brotangen sjansen fra elleve meter, men en glimrende redning av Nicolai Larsen Berg avverget baklengs. Resten av omgangen bød på et høyt ballinnehav hos hjemmelaget, men de slet med å skape store målsjanser. På overtid var innbytter Adrian Rogulj nære ved å øke til 2-0, da han forsøkte å lobbe ballen over en offensiv Kjelsås-keeper, mens vertene var en drøy meter unna å utlikne i kampens siste sekund. Da dommer blåste i fløyta etter 96 minutter stod det imidlertid 0-1 på måltavla, og lettelsen hos LFK-spillerne var lett å få øye på.

Feiring etter Gundersens skåring. Foto: Rasmus Lie / Trønder-Avisa

Etter mange målrike kamper, også med for mange baklengsmål, var det åpenbart herlig å holde nullen og samtidig ta tre poeng på en tøff bortebane. Vi ønsker å rette en særlig stor takk til de tilreisende fra LFK Stallions og Avdeling Sør, som støttet våre utvalgte gjennom 90 minutter!

Kampfakta:

Twittertråd: