Foto: Kjell Heggelund (venstre) , Johan Arnt Nesgård (midt og høyre)

Tre spillere rundet 50 kamper for A-laget!

Andreas Hegdahl Gundersen, Sander Munkeby Sundnes og Adrian Olsen Teigen rundet alle 50 kamper for LFKs A-lag i kampen mot Egersund søndag 19. september.

Adrian Olsen Teigen (f. 1999) er den av jubilantene som har vært kortest tid i klubben. Midtbanestrategen fra Mo i Rana flyttet til Levanger sommeren 2018, og gjorde sin debut i OBOS-ligaen kort tid etter. Han kom med 3. divisjonserfaring med Mo IL, og fikk sin førstelagsdebut mot Sogndal den 5. august i 2018. Et knapt år senere var Adrian nære ved å gå på utlån etter å ha slitt med å bryte seg inn i startelleveren, men i løpet av sommeren skulle han greie å spille seg inn på Magnus Powell sin midtbane og befeste sin posisjon som en viktig spiller for klubben. Drøye to år senere har han altså rundet hele 50 kamper for klubben!

Etter å ha spilt sine barne- og første ungdomsår i IL Sverre, kom Sander Munkeby Sundnes (f. 1999) til klubben før sesongen 2014. I løpet av årene siden har midtstopperen vokst mange centimetre, flyttet seg dypere i banen og sakte, men sikkert gått gradene fra G16, via G19 og 4. divisjon opp på seniorlaget til LFK. Han fikk sin førstelagsdebut i NM-kampen mot Junkeren den 2. mai 2018, og debuterte i ligasammenheng i OBOS-ligaen mot Aalesund 4. november samme år. Sander sin reise fra førsteårs guttespiller til etablert førstelagsspiller i LFK er et godt eksempel på at tålmodighet og hardt arbeid over tid lønner seg over tid. Vi er stolte over å se Sander nå 50 kamper for LFK.

Andreas Hegdahl Gundersen (f. 2000) kom også fra å ha spilt i IL Sverre, og melde overgang til Levanger FK før sesongen 2015. Etter å ha bøttet inn mål på aldersbestemte lag, steg den raske angriperen kjapt i rekkene i klubben. Hans førstelagsdebut kom så tidlig som i 2017, da LFK møtte Jerv i OBOS-ligaen den 30. juli. Allerede i sin debut hadde han en avslutning i mål, men den ble annullert for offside. Det tok nesten to år fra debuten før han skulle sette sitt første mål for Levanger sitt førstelag. Den 12. mai i 2019 satte han inn 2-0 i hjemmeseieren mot Egersund. Ved runding av 50 kamper står Andreas med 16 nettkjenninger, 7 av dem i inneværende sesong!

Vi gratulerer disse fantastiske spillerne våre med bragden og håper selvfølgelig de blir å se i mange flere kamper for klubben fremover!

Andreas Hegdahl Gundersen. Foto: Fotograf Hattrem
Sander Munkeby Sundnes. Foto: Fotograf Hattrem