Foto: LFK Media

Trenerkurs på TOBB Arena Levanger

I uke 32 er 24 dyktige trenere fra hele landet på Levanger for å ta sin UEFA B-lisens. Fra mandag til lørdag bruker de formiddagen på å trene håpefulle jenter og gutter fra Levanger FK, Sverre, Nessegutten, Skogn, Verdal, Vuku og Vinne.

Mandag gikk startskuddet for årets UEFA B-lisens, somTrøndelag Fotballkrets i 2021 har valgt å legge til Levanger! Forberedelsene har pågått i rundt tre måneder, og mandag gikk endelig startskuddet for arrangementet Levanger FK har fått i ansvar å fasilitere. Trenere fra senior-og ungdomsfotballen på både dame- og herresiden er samlet på Levanger for å sikre seg neste steg i utdanningstrappa til NFF. Det er folk fra Oslo i sør, via Bergen i vest og Bodø i nord til stede.

Blant de som deltar på kurset er vår egen G19-trener Peder Sjøbakk Lund. Sammen med 23 andre vil han få lede treningsøkter, bli evaluert og få veiledning i løpet av uka. I ettertid skal han og de andre kursdeltakerne skrive en hjemmeoppgave, og mot slutten av høsten håper de å kunne sitte igjen med sin B-lisens. Arrangementet går av stabelen mellom kl. 09.00 og 13.00 på Moan hver dag frem til lørdag. Blant de som deltar som spillere mandag og tirsdag var 13-, 14- og 15-årige jenter og gutter fra Sverre, Nessegutten, Vinne, Vuku og Levanger FK.

Som arrangørklubb håper vi at trenernes kompetanse vil kunne dryppe på håpefulle spillere fra Innherred, og at både trenere og spillere skal kunne sitte igjen med et verdifullt utbytte i ettertid. Arrangementet er naturligvis åpent for alle som ønsker å komme for å se.