Tusen takk til avd. sør

2020 - Solidaritetens år

Ved midnatt stengte innsamlingen i regi av Avd. Sør Levanger FK Support. Da hadde supportergruppen klart å samle inn utrolige 100.700 kr. Hvor alle pengene går utelukkende til Levanger FK. Våre supportere har vist solidaritet ut av en annen verden, en dugnadsinnsant våre forfedre verdig, i en tid som er tøff for alle, ikke bare for fotballklubbene.

Levanger FK ønsker å sende kjærlige takker til alle som har bidratt, store som små!

100.700 fantastiske kr!

Personlig hilsen fra Egil

Tusen tusen takk, til alle små og store givere! Dette er bare helt utrolig og et fantastisk varmt engasjement fra Avd. Sør. Det virker som at folk har forstått hvilken utfordrende situasjon vi er oppe i. Dette motiverer alle som jobber i klubben enormt for videre arbeid! Igjen, tusen takk!

- Egil Larsen, Styreleder LFK