Bilde fra sist lagene møttes 11. juli. Foto: Kjell Heggelund

Uavgjort borte mot Øygarden

Det var hjemmelaget som startet best på Ågotnes stadion søndag. Den 19. runden av PostNord-ligaen og oppgjøret mellom Øygarden og Levanger skulle bli kamp av det innholdsrike slaget. Øygården er ett av to lag i avdelingen som ikke hadde tapt på hjemmebane denne sesongen og har sluppet inn færrest mål, men etter at de fikk en utvisning og Levanger like etter utlignet til 2-2 så det ut som det kunne bli vanskelig å holde den statistikken ved like. Her lå det til rette for Levanger-seier, men slik endte det ikke. Sist lagene møttes i starten av juli vant Levanger hele 8-0 på TOBB Arena Levanger.

Øygarden hadde et par gode sjanser i løpet av det første kvarteret og i det 19. spilleminutt fikk de et straffespark da Madhu var borti Joachim Edvardsen som gikk over ende. Ikke av de mest klare straffesparkene kan man si. Andreas Fantoft satte straffesparket og sendte hjemmelaget ledelsen 1-0.
Knappe 15 minutter senere kunne de også juble for 2-0 (32') etter at Marius Olsen var uheldig med et mottak med brystet. Ballen endte opp hos Øygardens nummer syv Henrik Andersen, som kunne klinke den i nota fra fem meter. LFK kom mer inn i kampen mot slutten av første omgang og etter 38 minutter er Gundersen på riktig sted til rett tid og fikk satt inn reduseringen. Det stod nå 2-1. Resultatet stod seg til pause.

Gledelig å se Gundersen på skåringslista igjen etter en aldri så liten måltørke. Han hadde ikke skåret siden 3-0 seieren mot Odd 2 på TOBB Arena den 4. august.

Andre omgang var det Levanger som startet best og i det 55. minutt fikk målskårer Andreas Fantoft først et gult kort for en felling før han snakket på seg et gult til og fikk dermed det røde og marsjordre. Øygarden måtte dermed spille de siste 35 minuttene med ti spillere ute på gresset. Levanger så ut til å få utnyttet at de hadde en mann mer på banen og i det 67. minutt forsatte Gundersen å skape trøbbel for Øygarden. Han brukte sin enorme hurtighet, var nok en gang der han skal være og satte Jo Sondres harde innlegg i mål fra fem meter. Det stod nå 2-2 på Ågotnes stadion etter halvspilt andreomgang og det så ut til at hjemmelaget kunne få det tøft. Levanger fortsatte å dominere resten av kampen, men maktet ikke å sette ett til. Kampen endte dermed med uavgjort 2-2 og poengdeling.

Kamfakta fra NFF.

Se høyedpunkter fra kampen: