Lille-Løvø setter 1-0 i kampens 52. min. Foto: LFK Media

Levanger 1-1 (0-0) Rosenborg 2

52’ 1-0 Lille-Løvø
64’ 1-1 Skogen (str.)

En altfor lang oppkjøringsperiode var endelig over da Levanger tok imot Rosenborg 2 til dyst på TOBB Arena Levanger søndag ettermiddag.

Levanger gikk ut i en nykomponert 3-5-2-variant, og fikk en god mulighet ganske umiddelbart. Andreas Gundersen fant spissmakker Vegard Voll med et flott innlegg, men headingen til LFK-legenden snek seg utenfor stolpen.

Videre i første omgang tok gjestene mer over banespillet, og spilte seg etter hvert til to gode muligheter uten at det gjorde utslag på måltavla.

Lille-Løvø feirer foran LFK Stallions ved å kysse LFK-logoen på brystet.

Flere mål og utvisning

Lagene skiftet side på stillingen 0-0, men få minutter ut i andre omgang fikk en debutant muligheten til å skinne. Vegard Voll knuste RBK-stopper Skogen i en duell og la ballen perfekt til rette for Sander Lille-Løvø. På sin aller første LFK-touch sendte lånesoldaten fra Kristiansund LFK opp i ledelsen.

Ti minutter etter scoringen var det de sortkleddes tur til å juble. Nevnte Skogen gjorde ingen feil fra straffemerket da han fikk muligheten en knapp halvtime før slutt. Dermed var lagene like langt.

Slik spilte Levanger:

Elias Hadaya - Sander Sundnes, Simen Olafsen, Håvard Lorentsen - Madhu, Jo Sondre Aas, Jean Phillipe Koko (Saugestad fra 67’), Adrian Teigen, Simen Hagbø - Vegard Voll, Andreas Gundersen (Lille-Løvø fra 49’)

John-Philippe Koko viste stor løpskraft i kampen. Her i godt driv fremover på banen.

Se reaksjoner etter kampen i videovinduene under.

Per Verner etter kampen

Lille-Løvø etter kampen