Den 23 år gamle midtbanespilleren Kjartan Ulstad er nåoffisielt Levangerspiller. Foto: Eirik Evensen og Trønder-Avisa.

Ulstad offisielt klar for LFK

Kjartan Ulstad begynner å bli et kjent fjes for de somfølger klubben tettest. Han har tross alt trent med LFK siden i fjor høst, menen overgang ble ikke bekreftet før nå nylig.

Den utrettelige midtbanespilleren kommer fra en tilværelse iTiller, men måtte som resten av Fotball-Norge i første kvartal av 2020 belageseg på over et og et halvt år uten organisert normal fotballaktivitet.

Kjartan er av de som har gått den lange veien for å få innpassi toppfotballen. Uten hjelp fra toppklubber har han tatt steg etter steg. Veienhar vært noe kronglete, men målbevisst arbeid og spill for Klæbu, Tillerbyen,Utleira og til slutt Tiller har ført ham til Levanger og PostNord ligaen.

Etter å ha imponert nok til å få forlenget et ukersprøvespill i fjor høst, har han trent regelmessig siden. Den første belønningenkom i årets første treningskamp mot RBK2 med nesten 90 minutter. Deretter fikkhan innhopp både mot Stjørdals-Blink og et kombinert RBK/RBK2 lag i presesongssiste treningskamp. Sett bort i fra en overbelastet akillessene i tidlig vår såhar han stått på hver dag og kan nå endelig ikle seg den hvite LFK drakta påsøndag.

Velkommen Kjartan!