Foto: LFK Media

Velkommen Arne!

Levanger sikret seg tirsdag formiddag den målgiftige Nardospissen Arne Gunnes, 23 år.

Gunnes, som har vært i kikkerten til LFK en god stund, kan nå ikle seg den hvite LFK-drakta. 23-åringen som er oppvokst i Rennebu var på prøvespill i LFK i november og startet kampen mot RBK2 på Lerkendal hvor kun en god Faye Lund i RBK-buret hindret Gunnes i å skåre. Den tidligere nardospissen gjorde godt inntrykk på trenerteamet både på trening og i kamp. Nå har han signert toårskontrakt med Levanger FK.

Gunnes selv var tydelig fornøyd da vi snakket med han etter signeringen:
Det er godt å få en avklaring på veien videre nå før jul. Hadde egentlig tenkt å drøye det til over nyttår med å ta et valg, for å se an flere tilbud. Men jeg har snakket mye med Per Verner og Jo i det siste og fant til slutt ut at her var det bare å få signert. Det var ikke noe spørsmål lenger. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og få spilt fotball for Levanger.
Arne Gunnes signerer kontrakten.

Jo Sondre og Per Verner er fulle av lovord om Gunnes og har troen på at han vil passe godt inn i laget.

Arne er en forholdsvis ung trøndersk spiss med ambisjoner og som har egenskaper som vi tror komplimenterer laget vårt godt. Han er en god teknisk feilvendt spiller og en målmaskin, en av toppspissene i PostNord-ligaen i år. En veldig spennende spiller for oss og det henger høyt at vi fikk signert han. Vi gleder oss til å se hva han kan utrette her.
– Det sa spillende assistenttrener Jo Sondre Aas til LFK Media.

Også sportslig leder Sigurd Eggen ser lyst på signeringen:

Arne er en solid, trøndersk spiss som viste at han hadde nivået inne i fjor. Han utfyller troppen fint med sine kvaliteter. Har tro på at Per og Jo kan være med på å utvikle han til en av divisjonens toppspisser.

Det hersker ingen tvil om at troen på Arne i LFK er tilstede. Klubben ønsker Gunnes masse lykke til!