Torsdag signerte den 24 år gamle midtbanespilleren Erik Eikeng for klubben.

Velkommen Erik Eikeng!

Levanger har signert den 24 år gamle midtbanespilleren, Erik Eikeng.

Eikeng som det siste halvannet året har spilt for Nardo har nå bestemt seg for å spille nord for Vuddudalen. Erik var sammen med Arne Gunnes på Levanger og trente i fjor høst. De to var også blant de heldige som fikk starte mot Rosenborg som ble spilt på Lerkendal. Den ballsikre midtbanespilleren har vært på radaren til Per Verner og Jo Sondre en god stund, og kan nå endelig ta på seg den hvite LFK drakta.

Føler seg ønsket

Eikeng har tidligere spilt i Odds BK i tillegg til Florø SK, men har slitt en del med skader de siste årene. Nå ser han frem til å spillefotball i en klubb hvor han føler seg ønsket.

”Jeg valgte å signere for Levanger for muligheten til å spille fotball igjen. Det vil bli viktig for meg å få på plass kontinuitet i både trening og kamp. Samtidig er det ikke å legge skjul på at jeg har følt meg ønsket. Det hjelper alltid!”

Full av lovord

Per Verner er selvfølgelig strålende fornøyd med signeringer og legger ikke skjul på at Erik er en spiller han lenge har hatt lyst til å se i LFK:

”Erik er en svært spennende spiller med et stort potensial. Han skal få tid til å trene godt og bli kjent med gutta, slik at vi ser hans høyeste nivå så ofte som mulig. Erik er en klassesignering som vil glede mange med hjerte for LFK!”

Ønsker å bidra på en positiv måte

Selv beskriver Eikeng seg som en spillende spiller, som foretrekker å ha ballen i beina. Nå er han klar for dyst og klar for å gi jernet for Levanger.

Han er også beskjeden når han får spørsmål om hvilke forventninger han har til årets sesong.

”Jeg ønsker å spille mye, bidra på en positiv måte og ha det kjekt med fotballen!”

Vi gleder oss til å se Erik entre TOBB Arena Levanger i den hvite LFK drakta!