Johannes Grimelid fullfører LFKs keeperteam.

Velkommen Johannes!

LFK har signert den 18 år gamle målvakten, Johannes Grimelid.

Oppvokst i Sunndal

Johannes er født og oppvokst i Sunndal, hvor han også spilte fotball frem til 2017. I 2017 skrev han under for eliteserieklubben Kristiansand BK og har vært under deres vinger frem til i sommer. Unggutten er født i 2001 og holder fortsatt G19. Derfor er det ikke usannsynlig om han blir å se for LFK Gutter 19 ila høsten, da regjeringen enda ikke har åpnet for spill i 4. divisjon.

Skal studere på Nord Universitet

Johannes har trent med klubben i to perioder gjennom sommeren, men etter at flyttet til Levanger pga studier har han offisielt blitt en del av LFKs A-stall. Han har allerede begynt å studere årstudium idrettsvitenskap ved Nord Universitet, men har ambisjoner om å gå videre på en bachelor og evt en master når den tid kommer. Samtidig har han planer om å spille fotball og kjempe seg inn kamptroppen på TOBB Arena Levanger.

Tålmodig og treningsvillig

Johannes beskrives som tålmodig og som et treningstalent. Han er hurtig og reaksjonssterk, noe som gjør ham til en god skuddstopper. Målet i første omgang er at han skal få trene med ei god treningsgruppe, men han konkurerer på lik linje med de andre keeperne i klubben.