John Phillipe Koko har signert en låneavtale som strekker seg ut innværende sesong.

Velkommen Koko!

Phillipe blir med på laget ut innværende sesong.

Unggutten som nesten hele karrieren har spilt i den gamle storheten, Fredrikstad Fotballklubb, skal nå vise seg frem for publikummet på TOBB Arena Levanger.

Phillipe uttaler selv at han i mangel av spilletid i FFK, har blitt nødt til å se seg om etter førstelagsfotball andre steder. Det er derfor på hans eget initiativ og ikke FFKs at han nå lånes ut til LFK.

Teknisk midtbanespiller med ekstrem fart

Koko har hele livet spilt som en defensiv midtbanespiller, også kjent som 6'er. Men er også vant til og kan spille som en klassisk indreløpet. Per Verner beskriver overgangen på denne måte:

Koko har andre ferdigheter og kan beskrives som en annen type spiller enn hva vi allerede har. Han har også tidligere spilt på et høyt nivå og virker å være lysten på å gi alt for å forbedre seg som fotballspiller. Samtidig har han glidd godt inn i en allerede åpen og sosial spillergruppe.

Phillipe selv virker også å være fornøyd med å få muligheten i Levanger.

Jeg kjenner til klubben fra tidligere gjennom venner som har spilt her. Blant annet kjenner jeg godt til Badr som spilte her i fjor. LFK fremstår som en fin og samlet klubb, selv om forholdene naturligvis ikke kan sammenlignes med Fredrikstad. Jeg ser frem til å kjempe om en plass på laget og vise hva jeg er god for!

Selv om Phillipe er mest kjent som midtbanespiller så har både PVR og Jo Sondre vært tydlige på at de også ser for seg at han kan få en fungerende rolle som vingback:

Med hans teknikk, ekstreme fart og gode fysikk så er han som født til å spille som en av to vingbacker. Han skal få forsøke seg i rollen, så får vi se om han abdaterer de rollekravene som kreves. Men det skal sies at han i utgangspunktet er midtbanespiller.

Lo godt av supportersang

Steinar Hjulstad lastet i dag tidlig opp en sang med titelen Phillipe Koko, til facebook gruppen "LFK Stallions - facebookvenner". Sangen synges på melodien "Jeg gikk en tur på stien". Da Phillipe fikk høre den så lo han godt:

Den er jo fantastisk! Den må jeg få så jeg kan laste den opp til Instagramen min.

Sangen kan du høre sangen ved å trykke her.