STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Den 24 år gamle midtstopperen Kristian Strande er klar for LFK.

Velkommen Kristian!

Levanger er i gang med å få stablet sammen et slagkraftig mannskap før årets sesong. Ny inn dørene på Moan er midtstopperen Kristian Strande.

 

Romsdalingen har lang fartstid i toppfotballen og kommer fra spill i Arendal sist sesong og beskriver seg selv slik:

 

 ”Jeg vil beskrive meg selv som en spillende midtstopper. Jeg er god og komfortabel med ball, flink til å lese spillet og med min høyde og fysikk bør jeg også være en god duellspiller.”

 

Mange grunner til å velge LFK

Han startet som ungdomsspiller i AkerAkedemiet i Molde, siden har turen gått innom Brattvåg, Egersund, Ham-Kam og til slutt nevnte Arendal. I Ham-Kam fikk han med seg 13 kamper i OBOS-ligaen. Og nå går ferden videre til Trøndelag og LFK:

 

”Det er flere ulike grunner til at jeg har valgt å spille for Levanger i år. Det er et spennende prosjekt med mange gode og sultne spillere. I tillegg til et godt trenerteam som jeg er sikker på at jeg vil utvikle meg videre som fotballspiller under. Jeg følte meg veldig ønsket av Per Verner og Jo, noe som selvfølgelig er veldig positivt, det viser at jeg har gjort mye riktig. Selv har jeg store ambisjoner som fotballspiller, og når Levanger også har ambisjoner som klubb, så følte jeg at dette kom til å bli en god match. Det at Levanger ønsket å signere meg, setter jeg ekstremt stor pris på. Jeg er veldig fornøyd med å komme til klubben. ”

 

Per Verner er naturligvis strålende fornøyd med å endelig ha Kristian og signatur på plass slik at klubben kan presentere ham som LFK spiller:

 

”Strande er en kjempesignering for oss. Han vil med sin kvalitet være med å løfte LFK flere hakk. Han er en ambisiøs stopper med veldig gode ferdigheter. Samtidig har han mye erfaring, tross sin ung alder. Vi er veldig happy for at han valgte oss og sammen skal vi ta mange steg.”

 

Sportslig leder Sigurd Eggen bekrefter ovenfor LFK Media at det i første omgang er snakk om en 1. års proff avtale.

En spiller som gir 100%

Til slutt har Strande en liten hilsen til supporterne:

 

”Supportene kan forvente seg en spiller som gir 100%. En spiller som ofre alt for at laget skal ta nye steg videre. Og en spiller som forhåpentligvis kan levere litt målpoeng selv om han er midtstopper.”

 

Vi er strålende fornøyd med at Kristian skal spille i hvitt og rødt kommende sesong og vi gleder oss til å se han entre TOBB Arena Levanger til våren!

 

Siden er laget av Hattrem AS

false