Marius Olsen ble nylig klar for LFK.

Velkommen Marius!

Ung midtstopper

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet at Marius har vært i trening med Levanger og nå er klar for klubben.

Nå er det obligatoriske signeringsbildet tatt og vi kan med stor glede presentere Marius som LFK-spiller.

Har signert permanent overgang

Den nesten 190 cm lange unggutten har imponert stort på TOBB Arena Levanger. Både på trening og i kamp har han vist stor duellstyrke, gode ferdigheter med ball og at han virkelig kan være å regne med.

Serieåpning rett rundt hjørnet

Det er mye som skjer i og rundt klubben frem mot søndag når LFK er vertskap til RBK 2. Mang en dugnadshånd har vært i sving og vi som klubb setter umåtelig stor pris på hver enkelt. Vi gleder oss til seriepremieren og anerkjenner at vi er utrolig heldig som snart får gjøre det mange synes er det morsomste som finnes. Nemlig det å spille fotball.