Sander Lille-Løvø er klar for et sesonglangt lån.

Velkommen Sander!

Imponerte mot Brattvåg

Den 20 år gamle angrepspilleren, Sander Lille-Løvø har signert for LFK. Sander har trent med klubben en stund, samt at han imponerte i treningskamp mot Brattvåg forrige helg.

Sander, som lånes ut fra KBK, har vanligvis spilt offensiv midtbane, også kjent som 10'er, samt at han har figurert ute på kanten. I Levanger derimot så er han anmodet at han mest sansynlig vil figurere som en av to spisser.

Valgte selv LFK

Lille-Løvø var også på prøvespill i Hødd tidligere i år, men han var selv tydelig på at det var til Levanger han ønsket et utlån.

Han har glidd lett inn i ei ung spillergruppe og virker å være klar for å kjempe om spilletid på TOBB Arena Levanger denne høsten.

Unggutten er en spiller som KBK har stor tro på og er en spennende tilvekst i Levanger denne sesongen.