Endelig fikk vi tatt det obligatoriske signeringsbildet

Velkommen Simen

Simen Hagbø ble klar LFK på overgangsvinduets siste dag, men ble også som resten av klubben permitert pga usikkerheten rundt Koronaviruset. Nå, to måneder senere, er spillerne tilbake i trening og tilbake på feltet, inkludert Simen.

Utrolig godt inntrykk av klubben

"Jeg fikk et utrolig godt inntrykk av klubben da jeg var her i februar. Levanger virket å ha et flott miljø samt at spillegruppen fremsto som en utrolig fin og sammenspleiset gjeng."

Sier Simen etter sine første to treninger som LFK spiller.

Han var som kjent på prøvespill i vinter og var blant annet med på å slå Östersund 1-2 på bortebane i februar.

Simen var i utgangspunktet Molde-eiendom før overgangen, men var på lån hos LFKs divisjonerival Brattvåg i fjor. Han spilte bla kampen på TOBB Arena Levanger i fjor da LFK slo Brattvåg 2-0.

Flott tilvekst

"Simen gjorde sakene sine bra i vinter og viste frem en fantastisk venstrefot. Han er en rollespiller som passer godt inn i hvordan vi ønsker å spille fotball. Han gled også veldig enkelt inn i en spillegrupp som tok godt imot ham. Vi gleder oss til å utvikle Simen videre og fortsette å inkludere ham i spillestilen og klubben vår."

Sier hovedtrener Per Verner om Hagbø.

Simen avslutter med:

"Jeg ser virkelig frem til å utvikle meg videre i LFK og bli med på å ta LFK til nye høyder!"