Foto: Johan Arnt Nesgård

Velkommen til LFKs nye nettside

Her vil vi holde dere oppdatert med nyheter og andre ting som skjer i klubben, samt at siden skal være et sted hvor man lett finner informasjon man leter etter. En mobilversjon er også oppe og går. Vi håper at den nye siden faller i smak og at den vil være et positivt bidrag for lagene våre, klubben, supporterne våre og andre som ønsker å følge med på hva som rører seg i Levanger fotballklubb.

Vi vil også rette en stor takk til Hattrem AS og deres dyktige webutvikler Børge Solbakk som har laget siden for oss.

Har du spørsmål, innspill eller tilbakemeldinger som gjelder våre nettsider kan du sende oss en e-post til media@levangerfk.no. Noen deler av siden er fortsatt under utvikling.

Styret

Enn så lenge er det fortsatt mulig å besøke den gamle nettsiden, som fra nå av vil fungere som arkiv og vil ikke bli oppdatert lenger.
Den finner du på
www.levangerfotball.no