Foto: Eirik Evensen

Voll forlenger med LFK

Det er til stor glede for hele LFK-familien at vi kan presentere Vegard Voll som Levanger-spiller også i 2021.
Tirsdag formiddag signerte nemlig Voll papirene som gjør at han går på nok en sesong i LFK-drakten.

Vegard har med 335 kamper, 69 mål og 14 sesonger i rødt og hvitt, en unik plass i LFK-historien.
Det blir spennende å se hva han kan utrette i den kommende sesongen som blir hans
siste på dette nivået.

Sportslig leder Sigurd Eggen hadde dette å si om tirsdagens signering:

At han signerer for oss nå og går på en sesong til er vi veldig glade for. Han er en meget anvendelig spiller med masse rutine og lang erfaring. En viktig kontinuitetsbærer.
Sportslig leder Sigurd Eggen.

Veteranen med nummer 8 på ryggen og et brennende engasjement for klubben var på
telefon med LFK media tirsdag kveld. Han kunne meddele dette på spørsmålet om hvilke
ambisjoner han har for seg selv og klubben kommende sesong.

Målet mitt er å spille mest mulig og å bidra mest mulig både på og utenfor banen. Jeg kan spille i flere posisjoner, men hovedsakelig som spiss og midtstopper. Jeg tenker at min ambisjon, i likhet med hva laget bør ha som ambisjon, er å havne høyt oppe på tabellen. Har tro på at trenerteamet får satt sammen et lag som kan kjempe i toppen. For det er der vi skal ligge, i toppen av 2. div eller helst i OBOS. Det må alltid være et mål for klubben. Best i Nord-Trøndelag. LFK skal komme seg videre, opp og frem.

På spørsmålet om dette mest trolig blir hans siste sesong og hvilke tanker han gjør seg om det, sier 38-åringen:

Dette blir ikke "mest trolig" min siste sesong, dette blir helt klart den siste sesongen. Men jeg er veldig veldig motivert for å legge ned den tiden og innsatsen som trengs for å være best mulig rustet til det som venter. Jeg må klare å bli den beste versjonen av meg selv slik at jeg kan hjelpe laget på best mulig måte, og dét i min siste sesong. Jeg tror og håper på en normal sesong, det hadde vært godt og fortjent. Har god tro på at Jo Sondre og Per Verner videreutvikler spillerne og måten vi spiller på slik at det blir vanskelig for motstanderne å møtes oss. Aller først blir det en liten juleferie før sesongoppkjøringen starter opp for fullt, det gleder jeg meg veldig til.

Vegard skriver kontrakt ut 2021

Også trenerteamet er tydelig fornøyde med signeringen av Voll. Per Verner sa dette til LFK Media da vi pratet med han tirsdag kveld.

Jeg vil si at Vegard tidligere har vært veldig motivert for å gjøre en god jobb for LFK, men aldri så motivert som han er nå, for å gjøre en voldsom siste etappe! Man kan se gløden og lysten han har til å få til noe bra og positivt. For min del er han en veldig verdifull spiller både på og utenfor banen. Han har masse erfaring å bidra med i en ellers ung og sulten gjeng. Vegard er en som går foran og viser hva det betyr å spille med klubb-logoen på brystet. En sånn spiller og person ønsker man å ha i troppen sin.

Klubben ønsker Vegard masse lykke til i hans siste sesong!