Aalesund pøste på i andre omgang

De raknet for LFK utover i kampen.

1.omgang

Kampen startet kl 12 og sendes på Eurosport 1

Opprykksjagene AAFK skyhøye favoritter og de tok tak i kampen tidlig og skapte flere store muligheter i første omgang.

LFK var også farlig frempå og hadde en veldig stor mulighet etter 12 minutter da Jo Sondre Aas hadde ett skudd som hjemmelagets keeper såvidt fikk fingertuppene på.

Mot slutten av omgangen kom LFK litt inn i kampen og hadde mye mer ball men 2 minutter på overtid i 1.omgang løsnet det for hjemmelaget da Holmbert Fridjonsson sørget for 1-0 på Color Line Stadion. Det var stort sett det siste som skjedde før pause.

Andreas Peterson fikk ett feilaktig gult kort i første omgang.

2.omgang

Hjemmelaget skapte mye på dødball i første omgang og dødballscoring fikk de tidlig i andre omgang. Samme mann som scoret 1-0 stanget inn 2-0 etter 48 minutter.

Utover omgangen fortsatte AAFK å skape målsjanser. Julian Faye Lund storspilte for LFK. Men sisteskansen kunne ikke stoppe 3-0 av Gueye etter 71 minutter.

Robert Stene burde ha redusert to minutter etter scoringen da han skøyt over fra 10meter men istede økte AAFK til 4-0 kun sekunder senere. Gueye igjen. AAFK med to tomålscorere sålangt.

LFK gjorte sitt første bytte etter 75. Robert Stene gikk ut og inn kom Kasper Nissen.

Nytt bytte etter 83 min, Adrian Olsen Teigen inn for Ermal Hajdari.

Debut for LFK! Andreas Peterson går ut, Sander Munkeby Sundnes kommer inn. 90.min.

Mer action ble det ikke på Color Line Stadion. LFK har nå fire kamper uten scorede mål. hjemmelaget vinner 4-0.

ps: Florø er laget som blir med LFK ned til 2.div.

Kampfakta finner du her

Laget mot AAFK