Badr er vår nyeste tilvekst!

Den 21 år gamle angriperen Badr Rahhoui er LFKs nyeste signering.

Unggutten har imponert stort under sitt prøvespill. Ikke bare i form av at han scoret to mål og slo en målgivende pasning i 4-0 seieren over Verdal. Men generelt arbeidskapasitet i presspillet samt en fantastisk evne til å lage gode rom til medspillerne i den oppbyggende delen av spillet.

Unggutten som har 29 kamper for Norge på aldersbestemte landslag, samt har et prøvespill hos den tyske storklubben Borussia Dortmund, har rukket å forsøke seg i en rekke klubber før ferden gikk til trehusbyen.

Badr og Didrik kjenner hverandre godt fra tiden i Hødd.

Badr har spilt i Sarpsborg 08 i flere år før han ble leid ut til Kvik Halden i 2015. Etter å ha dratt tilbake til Sarpingene igjen etter endt lån, ble han hentet til Fredrikstad i 2016. Han ble kun i plankebyen i et år, før han dro til Hødd i 2017.

Han hadde en god start i Hødd før det ble lite med spilletid utover 2018 sesongen. Grunnet lite spilletid valgte han og klubben å skille lag. Neste destinasjon ble Førde, hvor han spilte en halv sesong i et forsøk på å redde klubben fra nedrykk.

rahhoui rønning
Badr og PV måtte ta presentasjonsbildet forran et auditorium stappet med over 20 G19 spillere. Heldigvis bukket verken nysigneringen eller assistenttrenerer under for presset og de gjennomførte seansen med stil!

Vi gleder oss til å se Badr i den hvite drakta når vi skal kjempe om poeng til våren!