Brikkene faller på plass

Med dagens to signeringer har de siste puslespillbrikkene endelig falt på plass.

Ermal Hajdari (26) og Ivo Öjhage (25) er klubbens siste planlagte overganger for sesongen 2019.

Ermal spilte, som kjent, i Levanger så sent som i fjor - og gjorde sakene sine godt. Han mistet imidlertid store deler av sesongen, grunnet en skulderskade han ble påført av Sogndals Kjetil Wæhler i hjemmekampen på TOBB Arena Levanger i Juni i fjor. Siden forrige sesong, da kontrakten hans med LFK gikk ut, har han vært på utkikk etter ny klubb. Valget falt til slutt på en retur til trehusbyen Levanger, noe vi gleder oss over.

IMG_7390

Ivo er en venstrebent midtstopper. Han har trent med klubben en ukes tid, herunder gjennomført to treningskamper. Etter å ha gjort sakene sine godt i perioden, konkluderte trenerne Magnus og Per Verner med at 25-åringen fortjente kontrakt med LFK.

IMG_7380

Brikkene er endelig blitt satt på plass, stallen bør være satt og Magnus kan endelig sove godt.