Den forsvunne diamanten

I mange, mange år har denne fantastiske LFK sangen vært sporløst borte. Før nå, da den nylig ble funnet nedstøvet på en gammel server. Det var bare et problem.

På fredag ble det satt i gang en leteaksjon i en skala Levanger FK ikke har sett siden Tom Erik Nordberg ikke møtte til riktig avreisetidspunktet da laget skulle til Smögen på treningsleir tilbake i 2013. Mer om denne historien kan dere lese her.

Denne gangen var det heldigvis ikke en savnet spiller som tok fokuset, men de som hadde stått bak en gammel LFK sang.

Takket være god hjelp fra flere engasjerte supportere fikk vi raskt snerten av blodet som skulle føre oss i riktig retning. Vi ønsker spesielt å sende en stor takk til Frank Robert Følstad Olsen, Christer og Stig Gøran Brenne som var sentrale for at vi kunne nøste opp i dette garnnøste.

Selv om et lite sidespor lede oss i retning Alstahaug og Frank Scott, fant vi heldigvis raskt ut at det ikke var Frank, men Robert Mære som sto for vokal. I tillegg ble det raskt avklart at det var Grete Haanes Brenne og Kari Johansen som hadde skrevet sangen. Mor og tante til daværende Levanger spiller, nevnte Stig Gøran Brenne. Dag Rune Johansen sto for teknikken og vi var i boks da vi tilslutt også kunne konkludere med at sannsynlig utgivelsesår var 2007.

Nå kan dere dermed få nyte låten, sammen med oss. Samtidig som de som står bak kan få den heder og ære som de fortjener.

Forhåpentligvis vil denne bli spilt mye på Moan utover vår, sommer og høst.

Link til låten dinner dere under.

"LFK det e laget mitt"