Elias forlenger med Levanger

Fjorårets keeperbauta er klar for neste sesong.

Elias var i fjor klubbens ubestridte nummer 1, og er nå klar for å bygge videre med Levanger FK inn i neste sesong.

Elias har nå signert for sesongen 2020 i tillegg til at det ligger en opsjon med mulighet for forlengelse.

Elias og PVR

Dette er Per Verners første signering som hovedtrener og Verner hadde dette å si om signeringen:

”Dette er en viktig signering for å videreføre den jobben som ble lagt ned av klubben i fjor. Det er en god dag for alle som bryr seg for Levanger FK. Elias har vært en viktig brikke for årets lag og blir like viktig om ikke en enda viktigere brikke neste år.”

"Christmas came early this year" - Hadaya 2019

Hovedpersonen selv sier dette om å ha forlenget sin avtale med klubben:

”Det kjennes veldig bra ut og jeg er glad for å være en del av Levanger i 2020. Jeg er forberedt på  gjøre en enda bedre jobb neste år enn hva jeg gjorde i år. Prosjektet som Levanger jobber med nå kjennes kjempepositivt og jeg var aldri i tvil om at jeg ønsket å være en del av det. ”

En annen som har jobbet tett med Elias det siste året er keepertrener Andreas Ørsleie. Ørsleie er også glad for å kunne jobbe videre med prosjekt Elias:

”Det er utrolig morsomt og viktig å få med Elias videre til neste sesong. Vi har hat et sundt, profesjonelt og godt samarbeid helt siden han kom. Han kom i vinter som en uslipt spiller med en stor fysikk og fantastisk mentalitet. Han har tatt store steg som fotballspiller, glidd inn i laget og lokalmiljøet på en fantastisk god måte. Elias har på mange måter blitt mitt prosjekt og få jobbe videre med det er jeg utrolig glad for.”