En herlig gjeng

Granit forteller om den første tide på Moan og i trehusbyen.

Dette skulle egentlig være et "hjemme hos" intervju, da Granit bodde hjemme hos Magnus den første tiden i Levanger. Men når intervjuet tar sted har han kommet seg ut av Magnus´ bopel og heller valgt å flyttet inn i sin egen leilighet.

 

-Hahah, jeg bor ikke lenger med Magnus, men den var fint den tiden da jeg gjorde det. Du trenger kanskje ikke skrive noe mer om at jeg bodde hjemme hos ham. Hahahah.

 

En herlig gjeng

 

Den 25 år gamle svenske har ikke hatt noen problemer med å komme inn i Levanger og spillegruppen.

 

-Det er enkelt å komme inn i en gruppen som denne her. Guttene i laget er trivelige og det er en herlig gjeng. Det samme må også sies om trenerstabben. Pensjonistene er fantastiske, det samme kan jeg si om den delen av fansen som jeg har truffet. De har alle vært fantastiske. Levanger har åpnet armene og ønsket meg velkommen på en veldig god måte. Levanger er et fint sted og det kjennes ut som at alle her dra i samme retning. Det er viktig for meg at alle ønsker å oppnå noe og at kjemper mot samme mål!

buzuku2
Granit har hatt en god start på tiden i Levanger

 

Jeg liker å utfordre

 

25 åringen omtales som en teknisk taktisk god kantspiller. Magnus har kjennskaper til Granit fra tiden i Egersund og var vel aldri i tvil om at han ønsket å ha Granit med på laget.

 

-Nå har vi spilt noen kamper og det har kjentes bra. Jeg er en spiller som kan spille litt hvor som helst. Aller helst så spiller jeg ute på kanten, men jeg har ingen problemer med å spille mer sentralt. Jeg liker å utfordre slik at jeg kan komme meg rundt på kant, eller skjære inn i banen hvor jeg kan spille andre gjennom andre eller skyte selv. Så i all hovedsak så foretrekker jeg å spille ute på en kant hvor jeg har store muligheter til å utfordre motstanderen.

buzuku4
Granit i aksjon mot Verdal i treningskamp

 

Han har også fremstått som en leder på treningsfeltet og dermed fått lov til å bære kapteinsbindet i treningskampene i vinter.

 

-Selvfølgelig er det kjempe morsomt å ha fått tillitten som kaptein så langt, men vi er enda ganske tidlig i pre sesongen så om jeg blir å bære kapteinsbindet videre.

Annonse fra Obos-ligaen: