Ermal forlater klubben

Ermal Hajdari spilte sin siste kamp for klubben mot Moss.

"Jeg ønsker å takke alle fantastiske mennesker jeg har hatt noe å gjøre med i min tid i Levanger!"

Etter to fine år i Levanger er Ermal klar for neste etappe på reisen.

GIi-QN0Q

"Jeg har bare gode minner fra LFK. Levanger ar en stor plass i hjertet mitt. Vi har gjort en fantastisk jobb og for det skal trenerteamet ha stor ære. Det er en fin gruppe med mange gode spillere og jeg kan ikke annet enn å ønske Levanger masse lykke til videre. Si ses på banen, kanskje!"

Han signerte i 2018 og var en viktig spiller for Levanger i sin siste sesong i OBOS ligaen. I år har han notert seg for 6 skåringer i PostNord og en i cup. Han ender dermed på tosifret antall skåringer for Levanger.

E0MOKIWw

Neste stoppested blir i Rogaland og for en klubb han selv har vært med å slå ved to anledninger denne sesongen.

"Jeg kommer til å spille for Egersund, noe jeg ser veldig frem mot. Prosjektet de har lagt frem og deres satsing er noe jeg ønsker å være del i. Jeg er redd det er slik fotballen fungere, og dette blir et nytt kapittel for meg."

Vi ønsker å takke Ermal for den insatsen han har gjort for Levanger, ikke bare som spiller, men også utenfor banen i form av dugnader og alt annet han har stilt opp på. Ermal har alltid stilt opp og vil bli huske i lang tid!

hR9F_2-A

Takk for den jobben du har gjort for klubben vår, og lykke til videre!